spot_img

Hamilton: «Είναι οδυνηρό όταν τα κάνεις σκατά»

Ο Lewis Hamilton μίλησε με σκληρή γλώσσα για τη φετινή σεζόν, καθώς γνωρίζει πως το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει μέχρι και τον τίτλο.

Ο Βρετανός μετράει μία νίκη σε τρεις αγώνες στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως ο μεγάλος του αντίπαλος, Sebastian Vettel, έχει πάρει δύο νίκες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπολείπεται 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Hamilton είχε ένα αρκετά περίεργο GP Μπαχρέιν, με προβλήματα στις κατατακτήριες, ενώ στον αγώνα έχασε μια θέση στην εκκίνηση.

Όπως προκύπτει, ο Hamilton στον τελευταίο του γύρο στο Q3 μεταξύ των στροφών 10 και 11 δεν άνοιξε το DRS, με αποτέλεσμα να χάσει δύο δέκατα και πιθανότατα την pole position. Ίσως, αυτή η δυσλειτουργία να του άλλαξε τον αγώνα στο μέγιστο. Ο ίδιος πάντως, είναι πραγματιστής και δεν κρύβεται στα λόγια του.

«Όποιος νομίζει πως ένας οδηγός, ή εγώ, θα ήταν καλό να είναι ευχαριστημένος με την 2η θέση… ξέρεις, δεν έχω κάτι να πω. Δεν υπάρχουμε γι’αυτό[να ερχόμαστε 2οι]. Έχουμε έρθει και πάλι 2οι. Αν έχεις μια καλή μάχη, τότε υπάρχει ένα όμορφο συναίσθημα. Νιώθω ωραία όταν ανεβαίνω στο βάθρο, αλλά όταν υπάρχουν κάποια πράγματα που έγιναν… Έχασα δύο δέκατα ανάμεσα στις στροφές 10 και 11 στις κατατακτήριες επειδή δεν άνοιξε το DRS, έχασα μισό δέκατο στη τελευταία στροφή, οπότε έπρεπε άνετα να ήμουν στη pole. Είναι οδυνηρό όταν τα κάνεις σκατά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πεις. Όταν κάποιος τα κάνει θάλασσα στη δουλειά του, σίγουρα νιώθει χάλια όταν υπάρχουν τεράστιες συνέπειες. Προσπαθώ να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορώ. Σε τρώει μέσα σου, όμως πρέπει να προχωρήσεις».

Όμως ο Hamilton προσπαθεί μέσω των αποτελεσμάτων να βρει ένα έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Θέλουμε να αποδίδουμε στο μέγιστο, πράγμα που είναι συναρπαστικό. Κάθε χρόνο ο στόχος μου είναι να έχω όλο και περισσότερους φοβερούς αγώνες και να μειώνω τους κακούς. Ο πρώτος πιστεύω πως ήταν πολύ καλός, ο δεύτερος ακόμα καλύτερος, ενώ ο τρίτος αγώνα όχι τόσο καλός, οπότε θα προσπαθήσω να είμαι καλύτερος στον επόμενο αγώνα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles