spot_img

Ferrari: «Γιατί να δώσουμε αξία σε αυτά που λέει ο Verstappen;»

Ο Γενικός Διευθυντής της Ferrari, Louis Camilleri, επιτέθηκε λεκτικά προς τον Max Verstappen σχετικά με τις εικασίες του νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Η Ferrari είχε βρεθεί στο προσκήνιο μετά από τη τεχνική ντιρεκτίβα της FiA στον αγώνα του Austin και έκτοτε έδειξε να είναι εκτός ρυθμού, χάνοντας το πλεονέκτημα που είχε στις ευθείες και το ακόμα μεγαλύτερο στις κατατακτήριες. Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν, με τον Verstappen να κατηγορεί στα ίσα την Ferrari πως έκλεβε.

Θέλοντας να πάρει θέσει για την όλη κατάσταση, ο Camilleri στο ετήσιο γεύμα της εταιρείας με ανθρώπους του Τύπου, δεν έκρυψε τα λόγια του και δεν αποκλείεται η πόρτα της Scuderia προς τον Ολλανδό να έκλεισε για πάντα.

Γιατί να δώσουμε αξία στα λεγόμενα ενός 22χρονου; Εντυπωσιακές δηλώσεις σαν αυτές γενικά δεν οδηγούν πολύ μακριά. Ο Max είναι 22 ετών, οπότε γιατί να του δώσουμε αξία σε αυτά που λέει όταν εμείς είμαστε η Ferrari; Καμιά φορά η σιωπή είναι πιο ισχυρή. Αυτή είναι η άποψή μου. Ο Verstappen ήθελε να μας φέρει σε αφόρητη πίεση και ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto, είπε πως είχαμε επιθεωρητές της FiA παντού στο γκαράζ μας. Τα λόγια του δημιούργησαν ένα σωρό προβλήματα μέσα στην ομάδα. Αλλά είμαστε η Ferrari και πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιες καταστάσεις, διότι είναι σαν να παίζεις ένα χαμένο παιχνίδι.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles