spot_img

O Hamilton στη Ferrari σύμφωνα με τον Jordan

Ο Eddie Jordan πιστεύει πως ο Lewis Hamilton θα μετακομίσει στη Ferrari από το 2021 και δεν θα είναι ο μόνος από τη Mercedes που θα κάνει τη κίνηση αυτή.

Ο πρώην ιδιοκτήτης ομάδας που έφερε το όνομα του στην F1, είναι γνωστός για τις προσπάθειες που καταβάλλει ανά καιρούς ώστε οι δηλώσεις του να γίνουν πρωτοσέλιδα. Πιο αξιοσημείωτες ήταν οι δηλώσεις περί αποχώρησης της Mercedes από το σπορ πίσω στο 2017 και τώρα έρχεται να κάνει δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του Lewis Hamilton.

Το 2020 είναι μια άκρως σημαντική χρονιά, μιας και τα συμβόλαια πολλών αστέρων φτάνουν στο τέλος τους, με τους Sebastian Vettel, Max Verstappen και Daniel Ricciardo να είναι μερικοί από αυτούς, πέραν του Βρετανού.

Ο Jordan τώρα έρχεται να δηλώσει πως είναι σίγουρος για τη μετακίνηση του Hamilton στη Scuderia μετά το τέλος της επόμενης σεζόν.

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως ο Lewis Hamilton θα πάει το 2021 στη Ferrari. Θα είναι η σωστή στιγμή για τον Hamilton να πάει. Πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του και θέλει ακόμα να κερδίσει 7 ή παραπάνω τίτλους.

Στη συνέχεια θέλησε να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά, αναφέροντας επίσης και το όνομα του Toto Wolff.

Ο Lewis θα πάει στη Ferrari μόνο αν υπάρχει κάποιος που θα τον προστατεύσει από το να πάρει τα ηνία στην ομάδα ο Leclerc. H πραγματική μου σκέψη για τη μετακίνηση του Hamilton στη Ferrari το 2021 είναι πως το συμβόλαιο του Wolff ολοκληρώνεται επίσης. Οπότε η Ferrari μπορεί να φέρει και τον Toto Wolff. O Toto θα πάει μαζί του διότι όπως προανέφερα δεν θα μείνει εκτεθειμένος ο Hamilton και ο Wolff θα είναι ένας μοχλός ισορροπίας στην ομάδα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τα λεγόμενα του Jordan μπορεί να φαίνονται σαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, όμως δεν είναι ούτε κοντά, αλλά ούτε και μακριά από την πραγματικότητα. Μπορεί να έχει μπερδέψει τον ρόλο του Wolff στην ομάδα της Mercedes, αλλά αυτό είναι ένα από τα πολλά σενάρια που θα δούμε μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα χυθεί άπλετο διαδικτυακό μελάνι.

Εσείς θα θέλατε να δείτε τον Hamilton στη Ferrari;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles