spot_img

Ferrari: «Το νέο μονοθέσιο θα είναι τελείως διαφορετικό»

Η Ferrari είναι μία ημέρα μακριά από τη παρουσίαση του μονοθεσίου του 2020, με τον Piero Ferrari να μιλάει για τον σχεδιασμό του νέου δημιουργήματος του Maranello.

Η ιταλική εταιρεία θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα παρουσιάσει επίσημα το μονοθέσιο της για το 2020 την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στο Teatro Valli στη Reggio Emillia, στη Βόρεια Ιταλία. Η παρουσίαση αυτή σπάει τη παράδοση που θέλει τη Ferrari να κάνει τα αποκαλυπτήρια του μονοθεσίου της F1 στο εργοστάσιό της.

Οι Sebastian Vettel και Charles Leclerc αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της ομάδας για το 2020 και με τη νέα Ferrari ευελπιστούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα από την Mercedes και τον Lewis Hamilton. Το 2020 αποτελεί τη τελευταία χρονιά των υπαρχόντων κανονισμών αεροδυναμικής, με τις μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία να έρχονται το 2021.

Η Scuderia θέλει να ανακάμψει από ένα μέτριο 2019 και ο αντιπρόεδρος της Ferrari, Piero Ferrari, μίλησε για το νέο μονοθέσιο και τον σχεδιασμό που ακολούθησε η εταιρεία.

Ο φετινός σχεδιασμός είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με το 2019. Το μονοθέσιο θα είναι τελείως διαφορετικό. Ελπίζουμε να έχουμε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να εξαφανίσουμε τα προβλήματα που είχαμε πέρυσι. Πιστεύω πως έχουμε κάνει πολύ καλή σεζόν, ελπίζουμε σε κάτι πολύ καλό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πολλές είναι οι φήμες επίσης, τόσο για το όνομα αλλά και τον χρωματισμό της. Φέτος, η ομάδα θα συμπληρώσει 1000 συμμετοχές σε GP της F1 και δεν αποκλείεται να δούμε το όνομα του νέου μονοθεσίου να είναι SF1000. Επίσης, σύμφωνα με τα ιταλικά media, τα χρώματα της ιταλικής σημαίας θα είναι πάνω στο μονοθέσιο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles