spot_img

Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Marquez μετά τη τέλεια Παρασκευή

Ο Marc Marquez μπορεί να μην ήταν ο ταχύτερος αναβάτης τη Παρασκευή στην Αργεντινή, όμως δείχνει πολύ ενθουσιώδης για τη συνέχεια του τριημέρου.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda έδειξε πολύ δυνατός στις δύο πρώτες περιόδους ελεύθερων δοκιμών και δεν κρύβεται πίσω από τα λόγια του, λέγοντας πως είναι ο ταχύτερος στη Termas de Rio Hondo. H Ducati μπορεί επίσης να είναι δυνατή, όμως για τον ίδιο τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν όσο πλησιάζουμε στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ο Marquez έμεινε ευχαριστημένος με τη βελτίωση της μοτοσυκλέτας από το FP1 στο FP2 και ελπίζει να συνεχίσει σε αυτό το τέμπο, ενώ τόνισε πως τα ελαστικά και η κατάσταση της πίστας είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες σε αυτό τον αγώνα.

Η μοτοσυκλέτα άλλαξε πολύ από τη μια περίοδο στην άλλη και βελτιώσαμε πολύ την πρόσφυση. Αμέσως ένοιωθα δυνατός και βρήκα τις γραμμές μου. Είναι αλήθεια ότι είμαι ο πιο γρήγορος, αλλά ακόμα είναι Παρασκευή και θα ήταν ωραίο να είναι έτσι τα πράγματα και μετά το ζέσταμα. Το να βρίσκω πρόσφυση σε πίστες με χαμηλά επίπεδα κρατήματος είναι το δυνατό μου στοιχείο. Όμως είμαι βέβαιος ότι οι άλλοι θα πλησιάσουν μιας και η πρόσφυση θα βελτιώνεται. Μέχρι τώρα όλα δουλεύουν καλά. Τα ελαστικά παρόμοια με αυτά που είχαμε πέρυσι εδώ. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη ότι η αίσθηση από το πρωί στο απόγευμα αλλάζει πολύ. Είναι μια πίστα που ζητά πολλά από τα ελαστικά και σ’ αυτό δουλεύουμε. Για την ώρα είμαστε γρήγοροι, αλλά ακόμα έχουμε δρόμο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles