spot_img

Πιο σημαντική η σταθερότητα από τη ταχύτητα για τον Dovizioso

O Andrea Dovizioso ήταν πολύ ευχαριστημένος από τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, όπου η σταθερότητα στο γυρολόγιο του έφερε χαμόγελα.

Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati είχε το ταχύτερο χρόνο τη Παρασκευή στη Termas de Rio Hondo, μια πίστα όπου παραδοσιακά δε βολεύει τη μοτοσυκλέτα του. Όμως, η ιταλική εταιρία είδε δύο της μοτοσυκλέτες στις δύο πρώτες θέσεις, δείχνοντας δείγματα βελτίωσης.

Ο Dovi τώρα μιλάει για το γεγονός πως έχουν βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι, όμως γνωρίζει πως τις Παρασκευές έχει σημασία ο ρυθμός και όχι η απόλυτη ταχύτητα.

Είμαι χαρούμενος με την πρώτη ημέρα εδώ και με την καλή αίσθηση που είχα από τα πρώτα μέτρα. Ήμουν και σταθερός όταν τα ελαστικά φθείρονταν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Στο τέλος έβαλα κι ένα καινούργιο ελαστικό, όπως οι περισσότεροι πλην του Marc κι έκανα έναν πολύ καλό χρόνο. Νομίζω ότι εδώ η μοτοσυκλέτα μας έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο απ’ ότι στο Κατάρ κι αυτό επειδή στα μισά της περσινής σεζόν κάναμε ένα μεγάλο βήμα με την GP19. Αυτή η μοτοσυκλέτα που έχουμε τώρα δεν διαφέρει πολύ από αυτή που είχαμε στο τέλος της σεζόν πέρυσι και η βάση μας εδώ είναι πολύ καλύτερη από άλλες χρονιές. Δεν είναι πολύ σημαντικό ότι είμαι στην 1η θέση σήμερα. Πιο σημαντική είναι η σταθερότητα που δείξαμε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles