spot_img

Για 5 ακόμη χρόνια ο Hamilton στη Formula 1

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, ο Lewis Hamilton δε σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα από τη Formula 1.

Ο Lewis Hamilton έχει μία καριέρα στη Formula 1 γεμάτη επιτυχίες, ενώ μεταξύ άλλων κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες, τις περισσότερες pole position και τα περισσότερα podium, ανάμεσα σε άλλα. Βρίσκεται, επίσης, μαζί με το Michael Schumacher, στην κορυφή των Πρωταθλημάτων οδηγών, καθώς αμφότεροι έχουν από 7 Τίτλους στην καριέρα τους. Ο Βρετανός διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του και οι συζητήσεις για το μέλλον του στη Formula 1 αρχίζουν και πληθαίνουν.

Αυτό, πάντως, δε φαίνεται πως θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, σε συνέντευξη στο Channel 4 Sport στο YouTube στον David Coulthard (πρώην οδηγός Formula 1). Ο Αυστριακός ανέφερε, μεταξύ άλλων, την κουβέντα που έκανε με το Lewis Hamilton για το μέλλον του τελευταίου στη Formula 1.

«Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς μεταξύ μας. Μιλάμε, επίσης, για το μέλλον μας και είναι πολύ εύκολο. Ο Lewis (Hamilton) θα είναι ο πρώτος που θα πει «δεν μπορώ να το κάνω αυτό πλέον». Συνεπώς, δεν έχω αμφιβολία πως οποιαδήποτε στιγμή συμφωνήσουμε σε επέκταση συμβολαίου, κάτι που θα συμβεί, θα συζητάμε πάντα ανοιχτά για το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Το πλεονέκτημα είναι πως μιλάμε πολύ μαζί, καθώς ζούμε στο Μονακό. Την προηγούμενη εβδομάδα καθίσαμε και είπε «έχω άλλα πέντε χρόνια για εμένα (στη Formula 1), πώς το βλέπεις αυτό;» Θέλω να πω, είναι μεγάλο αστέρι εντός και εκτός πίστας. Νομίζω πως θα χάναμε την καλύτερη προσωπικότητα που είχε ποτέ η Formula 1».

Ο Toto Wolff έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση του Fernando Alonso για να εκτιμήσει το μέλλον του Hamilton στη Formula 1.

«Δε γνωρίζω εάν τα 40 είναι αυτή η ηλικία που λέμε πως κάποιος δεν είναι ικανός πλέον για οδηγός αγώνων. Εάν κοιτάξετε το Fernando Alonso, στα 41 του έτη, βρίσκεται ακόμα στο άθλημα. Είναι ο ίδιος Fernando που ήταν στα 25 του; Δε γνωρίζω, όμως είναι ακόμα πολύ ανταγωνιστικός. Νομίζω πως ο Lewis, με τον τρόπο που διαχειρίζεται τη ζωή του και την πλήρη συγκέντρωσή του στους αγώνες της Formula 1 μπορεί να συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμα».

Ο Lewis Hamilton έχει, αυτή τη στιγμή, συμβόλαιο μέχρι το 2023 στη Mercedes και ακόμα δεν έχει προκύψει κάτι επίσημο για το μέλλον του Βρετανού στη Formula 1. Ο ίδιος, πάντως, δε φαίνεται να σκέφτεται την αποχώρησή του από το άθλημα το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Σιγκαπούρης.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles