spot_img

GP Αυστραλίας FP3: Στη κορυφή Vettel και Ferrari

O Sebastian Vettel ήταν ο ταχύτερος στη Τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών μπροστά από τις Mercedes, κάνοντας τη μάχη των κατατακτηρίων πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Ο Γερμανός με την Ultra Soft γόμα ελαστικών έγραψε το 1:23.320, χρόνος που είναι ότι ταχύτερο έχουμε δει μέχρι στιγμής στην Αυστραλία. Ο χρόνος του Vettel είναι πιο εντυπωσιακός καθώς δείχνει τη βελτίωση της Ferrari, Που φαίνεται να βρήκε 1 δευτερόλεπτο σε σχέση με το FP2. Στη 2η θέση βρέθηκε ο Valterri Bottas, με τον Φιλανδό να βελτιώνει τη χθεσινή του επίδοση στο 1:23.859. Ο χρόνος αυτός ήταν 0.011 ταχύτερος από τον teammate του, Lewis Hamilton ο οποίος ήταν ο μόνος από τους πρώτους τρεις που δεν βελτίωσε σε σχέση με χθες.

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο Kimi Raikkonen, ενώ τη πρώτη 5άδα έκλεισε ο εντυπωσιακός Nico Hulkenberg με χρόνο 1:25.063, για να φέρει τη Renault πάνω από τη Red Bull.

Την πρώτη 10άδα ολοκλήρωσαν οι Ricciardo, Grosjean, Sainz, Kvyat και Magnussen.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε νωρίτερα από το κανονικό, καθώς ο Lance Stroll χτύπησε στον τοίχο στη στροφή 10. Αυτό το συμβάν, δεν επέτρεψε σε πολλούς οδηγούς να κάνουν τους γρήγορους γύρους τους με την Ultra Soft γόμα.

Αρκετά απογοητευτική η Red Bull, η οποία δεν έδειξε(τουλάχιστον στο FP3) να βρίσκεται κοντά στις Ferrari και Mercedes.

Αποτελέσματα FP3

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles