spot_img

GP Αγίου Μαρίνου FP2: Ο Petrux έκανε την έκπληξη

Ο Danilo Petrucci ήταν ο ταχύτερος στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Misano, μπροστά από τον Maverick Vinales.

O αναβάτης της Pramac Ducati, ήταν εντυπωσιακός στα τελευταία λεπτά του FP2 και κατάφερε στην τελευταία του προσπάθεια να περάσει στην κορυφή. Ο Ιταλός, έγραψε το 1:33.231 που ήταν και ο ταχύτερος χρόνος της ημέρας, σε σύνολο 18 γύρων στο 45λεπτο.

Ο καιρός έκανε τη χάρη στους αναβάτες και είδαμε άπλετη δράση, με τις συνθήκες να είναι ιδανικές ώστε οι ομάδες να ετοιμαστούν κατάλληλα για τη συνέχεια του τριημέρου.

Ο Marc Marquez που είχε τον ταχύτερο χρόνο στο FP1 υποχώρησε σημαντικά στο τέλος του FP2, καθώς δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του. Ο Ισπανός ήταν ταχύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της διαδικασίας, όμως δεν κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο.

Στην 2η θέση βρέθηκε ο Maverick Vinales. O αναβάτης της Yamaha πίεσε αρκετά στο τελευταίο του πέρασμα και βρέθηκε μια ανάσα από τη κορυφή. Μάλιστα, ο χρόνος του ήταν 0.005s πιο αργός από του Petrucci, δείχνοντας πως μπορεί να κάνει κάτι καλό. Στην 3η θέση βρέθηκε ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Andrea Dovizioso, ο οποίος ήταν στο ίδιο δέκατο με τους δύο πρώτους και συνολικά 0.063s πιο αργός. Η Ducati δείχνει πολύ δυνατή και στο Misano.

Στην 4η θέση βρέθηκε ο Dani Pedrosa που ήταν η πρώτη εργοστασιακή Honda. O Ισπανός ήταν 0.1s πιο αργός, με τον teammate του να ολοκληρώνει την πρώτη 5άδα.

Ο Crutchlow, παρά το τραυματισμένο του δάχτυλο ολοκλήρωσε στην 6η θέση, με τους Pirro & Lorenzo να ακολουθούν πολύ κοντά μεταξύ τους, ενώ την πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Iannone & Rabat.

H δράση συνεχίζεται το Σάββατο με το FP3, το FP4 και τις κατατακτήριες δοκιμές.

Αποτελέσματα FP2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles