spot_img

Το νέο MINI John Cooper Works είναι από άλλο πλανήτη

Η MINI ετοιμάζεται για την έκθεση της Φρανκφούρτης και έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου και πανέμορφου πρωτότυπου Cooper.

Νομίζεις πως είναι το νέο όχημα του Batman. Πως θα μεταμορφωθεί κάποια στιγμή σε Transformer. Όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ιδού, το νέο MINI John Cooper Works GP Concept. Ένα από τα αυτοκίνητα που θα κλέψουν τη παράσταση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το πρωτότυπο βασίστηκε σε παλαιότερα, όμως πλέον διαθέτει άκρως επιθετικό σχεδιασμό. Στο εμπρός μέρος βλέπουμε φτερά σε όλο το μήκος, αεραγωγοί τριών σημείων, ενώ το σπόιλερ χωρίζεται στα δύο, ενώ βλέπουμε ακόμα ένα φτερό σε κάθε άκρη. Όλο το πρωτότυπο αποτελείται από carbon στοιχεία, στο πλάι βλέπουμε επίσης ένα επιθετικό skirt. Μπροστά ακριβώς από τους τερατώδης τροχούς βλέπουμε ένα μεγάλο άνοιγμα, ώστε να περνά ο αέρας προς τον διαχύτη. Στο πίσω μέρος βλέπουμε διπλή απόληξη εξάτμισης, ενώ η τεράστια αεροτομή στο πάνω μέρος σε κάνει μέχρι και να ανατριχιάζεις.

Το John Cooper Works GP θα αποτελέσει προάγγελος των επόμενων γρήγορων μοντέλων της εταιρίας και τώρα βλέπουμε την φιλοσοφία που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο θα κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση της Φρανκφούρτης και είναι σίγουρα από αυτά που θέλουμε να δούμε με “σάρκα και οστά”.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles