spot_img

GP Αγίου Μαρίνου FP1&2: Προβάδισμα για την Ducati

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το τριήμερο για τον 15ο αγώνα της χρονιάς η Ducati γράφοντας τα ταχύτερα περάσματα την Παρασκευή.

Ο Andrea Dovizioso ήταν σε εξαιρετική ημέρα κάνοντας το δύο στα δύο σε FP1 και FP2, με τον Ιταλό να γράφει τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας στο 1:32.198. Αυτό άφησε τον teammate του, Jorge Lorenzo στην 2η θέση κατά 0.160s, με την GP18 να είναι για την ώρα η καλύτερη μοτοσυκλέτα και οι υπόλοιποι τώρα είναι στο κυνήγι. Ο Cal Crutchlow έμεινε στην 3η θέση της ημέρας, με ταχύτερο χρόνο το 1:32.385 όντας ο ταχύτερος αναβάτης της Honda.

Ακολούθησε ο Maverick Vinales με την Yamaha M1 στην 4η θέση, ενώ ο Marc Marquez έκλεισε την πρώτη 5άδα, με την διαφορά του από τις δύο Ducati να είναι μόλις 0.339s. Μάλιστα, ο ταχύτερος γύρος του ήταν ο τρίτος από τους 22 που συμπλήρωσε στο FP2. Ακολούθησε ο Danilo Petrucci με την Pramac Ducati μπροστά από τους Alex Rins και Valentino Rossi, ενώ την έκπληξη έκανε ο Franco Morbidelli σήμερα, σημειώνοντας τον 9ο χρόνο που είναι για την ώρα αρκετός για απευθείας πρόκριση στο Q2.

O Johann Zarco μπορεί να έμεινε στην 10η θέση, όμως δεν έχει θέση στο Q2 για την ώρα, καθώς ο Andrea Iannone έχει την απευθείας πρόκριση στο Q2, παρά την 16η θέση στη δεύτερη περίοδο δοκιμών.

Η δράση συνεχίζεται με το FP3 το πρωί του Σαββάτου, με αρκετούς αναβάτες να είναι πρόθυμοι να πιέσουν για να βελτιώσουν τους χρόνους τους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles