spot_img

GP Αγίου Μαρίνου QP: Απόλυτος κυρίαρχος ο Lorenzo

O Jorge Lorenzo ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των κατατακτηρίων δοκιμών για το GP του Αγίου Μαρίνου, παίρνοντας την pole position και η Ducati στο 1-2.

Ο Ισπανός από τον πρώτο του γύρο στο Q2 έδειξε να έχει το κάτι παραπάνω και ο στόχος του ήταν το δικό του ρεκόρ πίστας. Μάλιστα, στον δεύτερο και τελευταίο του γύρο, έσπασε τα χρονόμετρα με εμπρός και πίσω μαλακό ελαστικό και με το 1:31.629 πήρε την pole position και αύριο θα εκκινήσει από θέση ισχύος. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Jack Miller με την ιδιωτική Ducati και βρέθηκε 0.287s μακριά από την pole position στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση κάνοντας το 1-2 για την Ducati. O Maverick Vinales έσπασε τη κυριαρχία των Ιταλών, καθώς στον τελευταίο του γύρο κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη σειρά όντας 0.321s μακριά και αύριο έχε αρκετές πιθανότητες να παλέψει για το βάθρο.

O πρώτος της δεύτερης σειράς είναι ο Andrea Dovizioso, ο οποίος έμεινε 0.374s μακριά από τον teammate του, όμως σίγουρα ήθελε να έχει ένα καλύτερο πλασάρισμα στο τέλος. Δίπλα του, θα έχει τον Marc Marquez, o οποίος είχε στρατηγική 3 εξόδων και στην δεύτερη, είχε πτώση που επηρέασε την όλη του προσπάθεια. Τελικά, ο ταχύτερος γύρος του έγινε στην πρώτη προσπάθεια, όμως σίγουρα αύριο θα τον δούμε να πιέζει και πάλι στο όριο. Την δεύτερη σειρά ολοκλήρωσε ο Cal Crutchlow.

O Valentino Rossi ήταν σίγουρα απογοητευμένος από τις κατατακτήριες δοκιμές του, καθώς αύριο θα ξεκινήσει από την 7η θέση, όμως σίγουρα ήθελε ένα πλασάρισμα στην δεύτερη σειρά. Δίπλα του, θα έχει τους Danilo Petrucci και Johann Zarco.

Στην τέταρτη σειρά, βρέθηκαν οι Alex Rins, Dani Pedrosa και ο Franco Morbidelli που έκανε την έκπληξη περνώντας στο Q2.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles