spot_img

GP Αγίου Μαρίνου FP2: Η σειρά του Quartararo

Ο Fabio Quartararo ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP Αγίου Μαρίνου, φέρνοντας την SRT Yamaha στο 1-2.

Ο Γάλλος μπήκε στα τελευταία λεπτά με τα soft ελαστικά και έγραψε το 1:32.189 και πήρε την 1η θέση σε μια πολύ καλή περίοδο για τον ίδιο. Οι συνθήκες της πίστας ήταν ιδανικές για να κάνει προσομοίωση κατατακτηρίων και έπιασε τα επίπεδα του πρωινού ταχύτερου χρόνου και φαντάζει από τα φαβορί για την pole position. Στην 2η θέση ολοκλήρωσε ο Franco Morbidelli 0.178s πίσω από τον teammate του, επίσης με φρέσκο σετ ελαστικών και δείχνει πολύ δυνατός για τη συνέχεια του τριημέρου. Η KTM βελτιώθηκε και είδε εντυπωσιακά περάσματα από τους αναβάτες της. Ο Pol Espargaro βρέθηκε στην 3η θέση 0.287s μακριά από την κορυφή και σίγουρα θέλει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο αύριο που θα κριθούν πολλά.

Στην 4η και εντυπωσιακή θέση βρέθηκε ο Iker Lecuona με την Tech3 KTM μπροστά από τον Valentino Rossi που πήρε την 5η θέση με χρόνο στο 1:32.732 και είναι ασφαλής προς το παρόν για απευθείας πρόκριση στο Q2. Πίσω του ολοκλήρωσε ο Maverick Vinales που επικεντρώθηκε σε ρυθμούς αγώνα, ενώ η πρώτη Ducati ήταν αυτή του Danilo Petrucci στην 7η θέση, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για την απόδοση της GP20 στο Misano. Οι Brad Binder και Miguel Oliveira έφεραν τέσσερις KTM στη πρώτη 10άδα και με απευθείας συμμετοχή στο Q2, με τον Aleix Espargaro να είναι στη 10η θέση.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν για τον Andrea Dovizioso που ήταν μόλις στην 11η θέση μπροστά από τον Takaaki Nakagami με την πρώτη Honda σε χρόνους στη κατάταξη. Η πρώτη Suzuki ήταν αυτή του Alex Rins στην πολύ μέτρια 13η θέση μπροστά από τους Johann Zarco και Joan Mir.

Πολύ άσχημο FP2 είχε και ο Jack Miller στην 16η θέση, μόλις μία μπροστά από τον teammate του, Peco Bagnaia που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Οι 10 πρώτοι στο FP2 έχουν χρόνους για απευθείας συμμετοχή στο Q2. Αύριο το πρωί στο FP3 αναμένεται να δούμε μεγάλες μάχες για το ποιος θα πάρει το πολυπόθητο αυτό εισιτήριο.

Αποτελέσματα FP2 του GP Αγίου Μαρίνου

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles