spot_img

GP Αγίου Μαρίνου QP: Vinales με ρεκόρ πίστας

Ο Maverick Vinales ήταν ο πρωτοπόρος στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Αγίου Μαρίνου και αύριο θα έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα του Misano.

Ο Ισπανός μπήκε στο Q2 αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά και έσπασε τα χρονόμετρα με νέο ρεκόρ πίστας. Στη τελευταία του προσπάθεια έγραψε το 1:31.411 και πήρε την pole position την οποία θέλει να τη μετατρέψει σε νίκη. Η συγκεκριμένη πίστα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της M1 και αυτό αποδείχθηκε στα χρονόμετρα, με τον Franco Morbidelli να παίρνει την 2η θέση για την SRT Yamaha. Η ιδιωτική ομάδα είδε τον Fabio Quartararo να κλείνει τη πρώτη σειρά, μην μπορώντας όμως να φτάσει τα επίπεδα του Vinales.

O Valentino Rossi ολοκλήρωσε το 1-2-3-4 για την Yamaha κάνοντας το απόλυτο στις κατατακτήριες. Ο Ιταλός όμως δεν μπόρεσε να βελτιώσει τον χρόνο του στο τέλος, όμως αύριο θα μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Jack Miller για να πάρει την 5η θέση, όμως η διαφορά από την κορυφή είναι στα 0.641s από την κορυφή. Η Pramac Ducati είχε τον ταχύτερο ρυθμό στην GP20 και ο Peco Bagnaia έκλεισε τη δεύτερη σειρά μπροστά από τις Suzuki των Alex Rins και Joan Mir.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στοκανάλι μας στο Youtube

O Andrea Dovizioso δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 9η θέση μπροστά από τον Johann Zarco, με τη διαφορά τους να είναι στα 0.8s από τη κορυφή. Ο Pol Espargaro προκρίθηκε από το Q1 όπως και ο Miguel Oliveira, αλλά έμειναν στις θέσεις 11 και 12 στο Q2.

Από τους οδηγούς που δεν προκρίθηκαν ήταν ο Aleix Espargaro και ο Brad Binder, ο νικητής του GP Τσεχίας. Απογοητευτική η εμφάνιση της Honda, με καμία μοτοσυκλέτα τους να πλησιάζει τους χρόνους για τις τέσσερις πρώτες σειρές. Ο Alex Marquez μάλιστα ήταν ο χειρότερος σήμερα, έχοντας τον πιο αργό χρόνο στο Q1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles