spot_img

GP Αγίου Μαρίνου Race: Αφεντικό και στο Misano o Marquez

O Marc  Marquez ήταν ο μεγάλος νικητής στο Misano World Circuit Marco Simoncelli σε μια φοβερή μάχη που κράτησε μέχρι τον τελευταίο γύρο και απέδειξε γιατί είναι ο κορυφαίος αναβάτης του σήμερα.

Ο Ισπανός έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση και γρήγορα ανέβηκε στη πρώτη 3άδα και επέλεξε να μείνει πίσω από τον Fabio Quartararo μέχρι τη τελευταία στιγμή και εξαπέλυσε την επίθεση του στον τελευταίο γύρο και κατάφερε να προσπεράσει. Η πρώτη προσπάθεια δεν ήταν αρκετή αλλά στη συνέχεια του γύρου στα φρένα ο Marquez έδειξε γιατί είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πάλι, φτάνοντας στις 77 νίκες και ετοιμάζεται στον επόμενο αγώνα να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Ο Quartararo ξέρει πως έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη πρώτη του νίκη, όμως έδωσε μια μεγάλη μάχη που μόνο καλύτερο και δυνατότερο μπορεί να τον κάνει. Η 2η θέση του τον έφερε στη κορυφή των Yamaha και βάζει υποψηφιότητα για να είναι ο επόμενος πρωταθλητής των ιαπώνων. Στη 3η θέση έμεινε ο Maverick Vinales, ο οποίος δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό, έπεσε πίσω στα πρώτα στάδια του αγώνα, προσπάθησε να κάνει μια αντεπίθεση στο τέλος, όμως η θέση του ήταν το καλύτερο που μπορούσε σήμερα.

Στη 4η θέση έμεινε και πάλι ο Valentino Rossi με τη Yamaha, o οποίος είχε καλό ρυθμό αγώνα, όμως έμεινε 12s πίσω από τον Marquez, με την απόδοση του να μην ήταν ιδανική, όμως η εκκίνηση του δεν τον βοήθησε και πολύ. Πίσω του τερμάτισε ο Franco Morbidelli με τη τελευταία Yamaha στην 5η θέση, ενώ στην 6η έμεινε ο Andrea Dovizioso που βλέπει τη διαφορά στο πρώταθλημα να ανεβαίνει στους 93 βαθμούς και ξέρει πως πλέον δεν υπάρχει ελπίδα για τίτλο.

Στην 7η θέση ολοκλήρωσε ο Pol Espargaro με τη KTM σε ένα θετικό αποτέλεσμα για τον ίδιο κερδίζοντας τον Joan Mir που ήταν στην 8η θέση, ενώ τη 10άδα έκλεισαν οι Jack Miller και Danilo Petrucci.

O Johann Zarco πήρε την 11η θέση μπροστά από τον Aleix Espargaro, ενώ τη βαθμολογούμενη 15άδα έκλεισαν οι Tito Rabat, Jorge Lorenzo και ο Hafizh Syahrin.

O αγώνας κατά τη διάρκεια του μπορεί να μην ήταν και ο πιο ανατρεπτικός, όμως μας απέδειξε πως ο Quartararo είναι ο μελλοντικός Νέμεσις του Marquez με την φοβερή μονομαχία τους στον τελευταίο γύρο να μας δίνει έναν λόγο να τον ευχαριστηθούμε περισσότερο.

Αποτελέσματα Αγώνα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles