spot_img

Νέα έρευνα “καίει” και πάλι τα diesel αυτοκίνητα

Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε εκτός εργοστασιακών συνθηκών, βρίσκει τα diesel αυτοκίνητα να έχουν μεγαλύτερες εκπομπές ρύπων στους 30 και άνω βαθμούς.

Ο οργανισμός TRUE, με τη χρηματική υποστήριξη του δημοσίου της Γαλλίας και συγκεκριμένα του Παρισιού, έπειτα από μια εκτενή έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι ρύποι των diesel στο περιβάλλον είναι κατά 18% περισσότεροι σε θερμοκρασία 30 βαθμών Κελσίου, απ’ ό,τι οι εταιρείες υποστηρίζουν στις εργοστασιακές συνθήκες. Αυτή η έρευνα έρχεται να ανοίξει ακόμα μια πληγή για τα αυτοκίνητα με πετρέλαιο και τα δεδομένα που παρουσιάζουν οι εταιρίες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για δικά τους στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Επιπλέον, όταν εξετάστηκαν αυτοκίνητα diesel παλαιότερης τεχνολογίας, η διαφορά ανήλθε στο 30%. Το δείγμα που πήραν για τη μελέτη ήταν συνολικά 180.000 αυτοκίνητα και μάλιστα η έρευνα αποκαλύπτει πως τα diesel ευθύνονται για συνολικά 38.000 θανάτους, ενώ σε περιοχές με υψηλότερες θερμοκρασίες οι επιπτώσεις στον άνθρωπο είναι μεγαλύτερες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles