spot_img

GP Αραγονίας FP2: Vinales με άγριες διαθέσεις

Ο Maverick Vinales πήρε τη πρωτιά και στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών για το GP Αραγονίας, δείχνοντας εξαιρετική ταχύτητα.

Ο Ισπανός βγήκε στα τελευταία λεπτά με μόλις ένα στόχο, να σπάσει τα χρονόμετρα. Μάλιστα, το κατάφερε και έγραψε το 1:47.771 και πήρε τη 1η θέση στην Παρασκευή συνολικά. Πίσω του βρέθηκε ο Fabio Quartararo , o οποίος ήταν 0.249s πίσω από τον Vinales, μην έχοντας την απόλυτη ταχύτητα για την ώρα. Όμως η M1 δουλεύει εξαιρετικά, με τον Franco Morbidelli να κάνει το 1-2-3 για την Yamaha.

O Joan Mir ήταν ο μόνος που μπόρεσε να πλησιάσει, αλλά η διαφορά είναι ακόμα αρκετά μεγάλη. Ο Cal Crutchlow έφερε την Honda και πάλι στην πρώτη 5άδα, σε μια πίστα όπου έχει το ρεκόρ πίστας. Ο Aleix Espargaro με την Aprilia έμεινε στην 6η θέση, αλλά ήταν σχεδόν 1 δευτερόλεπτο πίσω από τον  Vinales. O τελευταίος που ήταν εντός δευτερολέπτου ήταν ο Pol Espargaro στην 7η θέση για την KTM. O Alex Marquez έκανε μια πολύ δυνατή προσπάθεια στο τέλος για να μπει εντός 10άδας, μπροστά από τον Takaaki Nakagami της δεύτερης LCR. O Alex Rins με την δεύτερη Suzuki ολοκλήρωσε στην 10η θέση.

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν για την Ducati, με καμία μοτοσυκλέτα της να μπαίνει στη 10άδα. Μάλιστα η GP19 των Zarco και Rabat να είναι μπροστά από όλες τις εργοστασιακές του GP20.

Μάλιστα, έκλεισαν τις θέσεις 11 έως 15, με τον Peco Bagnaia να δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο στην 17η θέση. Απογοητευτική εμφάνιση είχε μάλιστα ο Brad Binder, έχοντας μεγάλη πτώση στη διαδικασία.

Οι πρώτοι 10 του FP2 έχουν χρόνο αρκετό ώστε να έχουν απευθείας συμμετοχή στο Q2 το Σάββατο. Το FP3 αναμένεται συναρπαστικό και ταυτόχρονα απρόβλεπτο. Οι συνθήκες θα είναι πολύ παγωμένες και δεν αποκλείεται να μην δούμε μεγάλους γύρους από τους αναβάτες.

Αποτελέσματα FP2 GP Αραγονίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles