spot_img

GP Aραγονίας FP3: Πτώση για Quartararo, Morbidelli ταχύτερος

Η τελευταία περίοδος ελεύθερων δοκιμών του GP Aραγονίας, επιφύλασσε άσχημα νέα για τον Fabio Quartararo, έχοντας άσχημη πτώση.

O Franco Morbidelli ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της διαδικασίας στην πίστα της Aragon. O Ιταλός έκανε χρόνο στο 1:47.859 και βελτίωσε τον χθεσινό του χρόνο. Στην 2η θέση ακολούθησε ο Cal Crutchlow, ο οποίος δείχνει πολύ δυνατός πάνω στην Honda αυτό το τριήμερο. Ο Pol Espargaro βελτιώθηκε επίσης στην 3η θέση με το 1:48.319, αλλά δεν μπορεί να φτάσει τις Yamaha.

O Joan Mir με την Suzuki στο τέλος της διαδικασίας ανέβηκε στην 4η θέση μπροστά από τον εντυπωσιακό Alex Marquez. Ο Takaaki Nakagami φέρνει ακόμα μια Honda στο Q2, ενώ ο Alex Rins ήταν δυνατός και πάλι. Ο Aleix Espargaro ήταν στην 8η θέση και ο τελευταίος που έκανε χρόνο και πήρε πρόκριση για το Q2.

Οι άλλοι δύο αναβάτες που πήραν το εισιτήριο είναι οι Maverick Vinales και Fabio Quartararo. O Γάλλος όμως είχε μια πολύ άσχημη πτώση στα φρένα για την στροφή 14. Στην αρχή έδειξε να πονάει και έχει μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο για εξέταση.

Πολύ άσχημη εμφάνιση για τις Ducati στη διαδικασία. Καμία από τις έξι μοτοσυκλέτες της δεν πήρε το εισιτήριο για το Q2. Μάλιστα, ο Jack Miller είδε τον καλύτερο χρόνο του να ακυρώνεται λόγω κίτρινης σημαίας. Δύο ακόμα δυνατά ονόματα που θα παίξουν δυνατά στο Q1 και είναι γρήγοροι, είναι οι Miguel Oliveira και Brad Binder.

Αποτελέσματα FP3 GP Aραγονίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles