spot_img

GP Αραγονίας QP: Δεν τον σταματά τίποτα

O Fabio Quartararo ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις κατατακτήριες δοκιμές για το GP Αραγονίας, παίρνοντας μια μεγάλη pole position.

O Γάλλος, κατευθείαν από το ιατρικό κέντρο στη πίστα, τα έκανε όλα τέλεια. Άφησε τη καλύτερη προσπάθεια του για την τελευταία στιγμή και πήρε την pole position στο 1:47.076. Η μάχη που έδωσε ήταν μεγάλη, με τον Maverick Vinales να ολοκληρώνει στην 2η θέση για μόλις 0.046s πίσω του. Αύριο αναμένεται μια μεγάλη κονταρομαχία ανάμεσα στους δύο, ώστε να πάρουν για τα καλά τα ηνία στο Πρωτάθλημα. Μεγάλη εμφάνιση για τον Cal Crutchlow στην 3η θέση με την LCR Ηonda. O Βρετανός είχε να ανέβει ενάμισι χρόνο στη πρώτη σειρά και έκλεισε 0.229s πίσω από τον Quartararo.

Απογοητευμένος πρέπει να νιώθει ο Franco Morbidelli με την 4η θέση, χάνοντας το lockout για την Yamaha. Δίπλα του θα έχει τον Jack Miller που βρήκε στο τέλος ρυθμό, περνώντας από το Q1. Τη δεύτερη σειρά ολοκλήρωσε ο Joan Mir, o οποίος πάντα είναι δυνατός στους αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 17 Οκτωβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Takaaki Nakagami πήρε την 7η θέση στη κατάταξη, με τους Danilo Petrucci και Aleix Espargaro να ακολουθούν. Εντυπωσιακή για ακόμα μια χρονιά η Aprilia στην Aragon με τον Aleix. O Alex Rins με την Suzuki βρέθηκε μπροστά από τον Alex Marquez ως τον τελευταίο στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον Quartararo. O Pol Espargaro είχε μια κακή περίοδο δοκιμών και έμεινε μόλις 12ος.

Απογοητευτικός για ακόμα μια φορά ο Andrea Dovizioso, o οποίος δεν ήταν πουθενά στο Q1. Αύριο, θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 13η θέση και οι ελπίδες του να μειώσει τη διαφορά στο Πρωτάθλημα έχουν εξαφανιστεί πλέον. Κακές κατατακτήριες και για τις KTM, με τον Miguel Oliveira μάλιστα να είναι ο πιο αργός στην 18η θέση, μόνο μπροστά από τους Tito Rabat και Stefan Bradl.

Αποτελέσματα QP GP ΑραγονίαςGP Αραγονίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles