spot_img

GP Αργεντινής FP1: Ξεκίνησε με ορέξεις ο Marquez

O Marc Marquez ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο αγώνα του 2019, παίρνοντας τη πρωτιά στη πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Ο Ισπανός ήταν ταχύτατος και έδειξε από νωρίς πως είναι μέσα στα φαβορί, γράφοντας το 1:39.827 στη τελευταία του προσπάθεια και ήταν 0.3s ταχύτερος του Jack Miller που με τη Pramac Ducati πήρε τη 2η θέση στο FP1, δείχνοντας πολύ καλά δείγματα. Ο νικητής του περσινού αγώνα στην Αργεντινή, Cal Crutchlow βρέθηκε στη πρώτη τριάδα, όντας μπροστά από τον Franco Morbidelli με τη πρώτη Yamaha της κατάταξης.

Ο Andrea Iannone έφερε την Aprilia σε μια πολύ ενθαρρυντική 5η θέση, μπροστά από τον επίσης εντυπωσιακό Johann Zarco με τη KTM. O Γάλλος μάλιστα ήταν δυνατός στο μεγαλύτερο μέρος της πίστας, αλλά στο τελευταίο κομμάτι έχανε τόσο ώστε να μείνει 0.5s μακριά από τη κορυφή. Ο Andrea Dovizioso έμεινε στην 7η θέση, 0.7s πίσω από τον Marquez, ενώ τη 10άδα που κρατά προσωρινά τη πρόκριση στο Q2 έκλεισαν οι Fabio Quartararo, Alex Rins και ο Valenitno Rossi.

Ο Jorge Lorenzo έμεινε μόλις στη 14η θέση, ενώ ο Maverick Vinales ήταν μόλις 18ος. Χειρότερα πήγε ο Danilo Petrucci στην 20η θέση, ο οποίος είχε και πτώση στη διαδικασία.

Στο FP2 αναμένεται να δούμε και καλύτερους γύρους και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη δυναμική των αναβατών και των μοτοσυκλετών.

Αποτελέσματα FP1

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles