spot_img

GP Αργεντινής QP: Ο Marquez τους έκανε πλάκα

Ο Marc Marquez ήταν ανίκητος στις κατατακτήριες δοκιμές στην Αργεντινή, παίρνοντας τη πρώτη επίσημη pole position της χρονιάς.

Ο Ισπανός, έμοιαζε να είναι σε δικό του ρυθμό στη Termas de Rio Hondo, καθώς σε βρεγμένες συνθήκες ήταν άπιαστος. Ο αναβάτης της Honda σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:47.512, χρόνος που τον έκανε τον πιο επιτυχημένο αναβάτη στην ιστορία του θεσμού σε κατατακτήριες δοκιμές.

Στη 2η θέση βρέθηκε ο Karel Abraham με τη δορυφορική Ducati, κάνοντας την έκπληξη σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Ο χρόνος του μάλιστα ήταν κατά 0.003s ταχύτερος του Cal Crutchlow, ο οποίος συμπλήρωσε τη πρώτη σειρά της εκκίνησης.

Στη δεύτερη σειρά βρέθηκαν οι Danilo Petrucci, Dani Pedrosa και Maverick Vinales, με τον οδηγό της Yamaha να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό που είχε δείξει την Παρασκευή.

Από την 7η θέση θα εκκινήσει ο Valentino Rossi, έχοντας δίπλα του τον Aleix Espargaro με την Aprillia, ενώ τη τρίτη σειρά ολοκληρώνει ο Loris Baz. Στη τέταρτη σειρά βρέθηκαν οι Alvaro Bautista, Jonas Folger και Andrea Iannone, με τον τελευταίο να μην του βγαίνει το ρίσκο με το ελαστικό για στεγνές συνθήκες.

Από το Q1 προκρίθηκαν οι Dani Pedrosa και Valentino Rossi, αφήνοντας εκτός τις δύο εργοστασιακές Ducati, αλλά και τον Johann Zarco.

Απογοήτευση για την Ιταλική εταιρία, με τον Andrea Dovizioso, μόλις στη 13η θέση, ενώ ακόμη χειρότερα για τον Jorge Lorenzo που θα εκκινήσει από την 16η θέση.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 22:00μμ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles