spot_img

GP Αργεντινής Race: Βόλτα στο πάρκο για τον Marquez

O Marc Marquez ήταν άπιαστος στο δεύτερο αγώνα του 2019 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP σε μια εμφάνιση πρωταθλητή.

Ο Ισπανός έκανε τέλεια εκκίνηση και δεν κοίταξε ποτέ πίσω για να δει κάποιο αντίπαλό, αντιθέτως όμως έγραφε τον ένα γρήγορο γύρο μετά τον άλλο, άφησε τους πάντες έναν αιώνα πίσω και απέδειξε γιατί είναι και πάλι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Στη 2η θέση ολοκλήρωσε ο φοβερός Valentino Rossi, ο οποίος μπορεί να έμεινε πάνω από 10s πίσω από τον Marquez, όμως κέρδισε τον Andrea Dovizioso στο τελευταίο γύρο για να τον ρίξει στο τελευταίο σκαλί του βάθρου και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι δυο τους είχαν εντυπωσιακή μάχη καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Vale να επιλέγει τη κατάλληλη στιγμή για να κάνει το προσπέρασμα.

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο Jack Miller, ο οποίος έδινε πολλές μάχες και κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, μπροστά από τον Alex Rins που ανέκαμψε από τις κακές κατατακτήριες σε μια πολύ δυνατή 5η θέση. O Danilo Petrucci έμεινε εκτός αυτής, επιβιώνοντας από την επαφή των Maverick Vinales & Franco Morbidelli στο τελευταίο γύρο που τους κόστισε μια θέση στη 10άδα την οποία συμπλήρωσαν οι Takaagi Nakagami, Aleix και Pol Espargaro & Miguel Oliveira.

O Jorge Lorenzo που ακόμα βρίσκεται σε διαδικασία εκμάθησης της μοτοσυκλέτας έμεινε 11ος, πίσω του στη 12η θέση ήταν ο Cal Crutchlow που δέχθηκε ποινή διέλευσης για παράνομη εκκίνηση, ενώ τη βαθμολογούμενη 15άδα έκλεισαν οι Peco Bagnaia, Johann Zarco και ο Syahrin.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles