spot_img

GP Αυστρίας FP1: Ξεκίνησε ορεξάτος ο Verstappen το τριήμερο

Ο Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP1 του GP Αυστρίας, με τον Ολλανδό να βρίσκεται μπροστά από τους οδηγούς της Scuderia Ferrari.

Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε στο Σπίλμπεργκ με το FP1 να προσφέρει αρκετή δράση σε ένα κρίσιμο αγωνιστικό περίοδο για τη φετινή σεζόν της Formula 1. Ταχύτερος  ήταν ο Max Verstappen για τη Red Bull Racing. Στα δευτερόλεπτα λεπτά της διαδικασίας ο Ολλανδός με τη μεσαία γόμα ελαστικών σημείωσε το 1:05,742 και βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης. Στη 2η θέση ήταν ο Carlos Sainz της Scuderia Ferrari. O Ισπανός  ήταν 0,241 δευτ. πίσω από τον Φερστάπεν, όμως σημείωσε την ταχύτερη επίδοσή του με τη μαλακή γόμα ελαστικών. Ελάχιστα χιλιοστά πίσω του ήταν η δεύτερη SF-23 του Charles Leclerc.

Στην 4η θέση ήταν ο Lewis Hamilton, ο οποίος έκανε μόλις μία προσπάθεια με τη μαλακή γόμα ελαστικών. Ο Βρετανός ήταν στην κορυφή της κατάταξης για το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας. Ο Sergio Perez  ήταν την 5η θέση μπροστά από τον Lance Stroll. Ο Καναδός ήταν ο ταχύτερος οδηγός για την Aston Martin, όμως υπολειπόταν έξι δέκατα από την κορυφή.

Θετική ήταν η απόδοση του Kevin Magnussen της Haas στην 7η θέση, με τον Δανό να ξεπερνά τους George Russell της Mercedes, Fernando Alonso της Aston Martin και Guanyu Zhou της Alfa Romeo.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #117 με την ανάλυση του Grand Prix Καναδά και τις προβλέψεις μας για το GP Αυστρίας. 

Αποτελέσματα FP1 GP Αυστρίας

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles