spot_img

GP Αζερμπαϊτζάν FP1: Άτυπο 1-2 της Ferrari

H πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών του 4ου αγώνα της χρονιάς είχε τη χειρότερη δυνατή κατάληξη, με τη κόκκινη σημαία να βάζει πρόωρο τέλος στη διαδικασία.

Ο George Russell ήταν ο πρωταγωνιστής της διαδικασίας, όταν πάτησε πάνω σε ένα κάλυμμα φρεατίου και διέλυσε ένα μέρος του μονοθεσίου του. Ο κινητήρας έσβησε με τον ίδιο να σταματά στην άκρη της πίστας. Πήρε μόλις λίγα λεπτά στους υπεύθυνους του αγώνα ώστε να ανακοινώσουν πως η διαδικασία δεν θα συνεχιστεί, στη χειρότερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών για το 2019. Σα να μην έφτανε αυτό, ο γερανός που μετέφερε το μονοθέσιο της Williams ήταν αρκετά ψηλός ώστε να χτύπησε πάνω σε μια γέφυρα και να δημιουργηθεί διαρροή λαδιού που γέμισε το μονοθέσιο.

Για την ιστορία, ο Charles Leclerc ήταν στη κορυφή των χρόνων, με τον teammate του, Sebastian Vettel να τον ακολουθεί στη 2η θέση. Οι δύο οδηγοί της Ferrari ήταν οι μόνοι που έγραψαν χρονομετρημένη προσπάθεια με τους περισσότερους να έχουν κάνει installation laps, ενώ μερικοί δεν βγήκαν καν από το γκαράζ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles