spot_img

GP Αζερμπαϊτζάν FP3: Ασταμάτητος ο Leclerc

O Charles Leclerc ήταν ταχύτερος και στη τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών στη πίστα του Μπακού και είναι έτοιμος για τη pole position.

O Μονεγάσκος φαίνεται πως έχει βρει αυτό που χρειάζεται και έχοντας στα χέρια του το ταχύτερο μονοθέσιο, «πετάει» στους δρόμους του Μπακού. Στα τελευταία λεπτά, με τη soft γόμα έγραψε το 1:41.604 και άφησε τον Sebastian Vettel στη 2η θέση για 0.198s, όμως είχε και τη βοήθεια του slipstream. H διαφορά από τους υπόλοιπους ήταν τεράστια, με τον Max Verstappen στη 3η θέση να είναι 1.2s πίσω από τον Leclerc, με τη Red Bull Honda να είναι εκτός παιχνιδιού για την ώρα.

Ο Valtteri Bottas ήταν η ταχύτερη Mercedes στη 4η θέση, μόλις 1.460s μακριά από τη κορυφή, ενώ ο Lewis Hamilton έκλεισε τη 5άδα άλλο ένα δέκατο πιο πίσω του. Η διαφορά από τη Ferrari είναι τεράστια και αναμένεται να μειωθεί στις κατατακτήριες, αλλιώ θα μιάμε για κάτι μοναδικό από πλευράς Scuderia.

O Daniil Kvyat ήταν στην 6η θέση ως Best of the Rest μπροστά από τους Kevin Magnussen, Alex Albon, Sergio Perez με τη βελτιωμένη Racing Point και τη 10άδα έκλεισε ο Kimi Raikkonen. Ο Daniel Ricciardo βελτιώθηκε και ήταν 11ος για την Renault, με τη McLaren να χάνει έδαφος και να μένει στις θέσεις 13 και 14.

Οι δύο Williams συνεχίζουν να είναι και πάλι τα πιο αργά μονοθέσια στη πίστα, όμως τελευταίος ήταν ο Pierre Gasly που κάνει προετοιμασία αγώνα, μιας και θα ξεκινήσει από το pit-lane.

Αποτελέσματα FP3

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles