spot_img

GP Αζερμπαϊτζάν: Οι δηλώσεις των νικητών μετά τον αγώνα

Το GP του Αζερμπαϊτζάν ήταν άκρως ανατρεπτικό και συναρπαστικό, με τον Lewis Hamilton να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο Βρετανός έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και μαχόταν σε όλη του τη διάρκεια με τον Sebastian Vettel, o οποίος ήταν συνεχώς μπροστά του. Μετά το τελευταίο Safety Car, o Hamilton ήταν στη 3η θέση, όμως σε έναν γύρο όλα άλλαξαν.

Ο Vettel έχασε τα φρένα στη στροφή 1 και έπεσε μέχρι και την 4η θέση, ενώ ο Valtteri Bottas είχε κλατάρισμα που τον έφερε εκτός αγώνα και χάρισε στον Hamilton τη νίκη.

Μετά τον αγώνα, ο Βρετανός ήταν πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου στον 4ο αγώνα της χρονιάς.

Ήταν ένας αρκετά συναισθηματικά δυνατός αγώνας. Ο Valtteri έκανε φανταστική δουλειά σε όλη τη διάρκεια και άξιζε τη νίκη. Νιώθω αρκετά παράξενα που βρίσκομαι τελικά σε αυτή τη θέση, αλλά δεν παράτησα ποτέ καμία προσπάθεια. Πάλεψα μέχρι τέλους και θα πάρω το αποτέλεσμα αυτό.

Ο Kimi Raikkonen πήρε ένα ανέλπιστο βάθρο με την 2η θέση, καθώς μετά τον 1ο γύρο έπρεπε να αλλάξει ελαστικά και αεροτομή, πέφτοντας πολύ πίσω.

Η εκκίνηση του αγώνα δεν ήταν ιδανική για εμένα. Είχα επαφή στον πρώτο γύρο και από κει και πέρα ο αγώνας ήταν δύσκολος. Καταφέραμε όμως να ανέβουμε εδώ σήμερα.

Ο Sergio Perez πήρε το δεύτερο βάθρο του στο Μπακού και έκανε έναν εντυπωσιακό αγώνα και προσπέρασε τον Sebastian Vettel για την τελευταία θέση του βάθρου.

Είμαι πραγματικά άφωνος. Ο αγώνας ήταν φανταστικός και καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles