spot_img

GP Eμίλια-Ρoμάνα FP1: Δυναμικό ξεκίνημα Quartararo

O Fabio Quartararo ήταν ο ταχύτερος οδηγός στη πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών για το GP Εμίλια-Ρομάνα στη πίστα του Misano.

To δεύτερο αγωνιστικό τριήμερο στο Misano ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Οι χρόνοι ήταν άκρως ανταγωνιστικοί και οι διαφορές πολύ μικρές. Ο Γάλλος βγήκε στα τελευταία λεπτά και έγραψε το 1:31.721 και πήρε την 1η θέση στη διαδικασία. O χρόνος του ήταν αρκετός για να αφήσει στην 2η θέση τον teammate του, Franco Morbidelli. H διαφορά μεταξύ τους ήταν στα 0.090s, με τον Pol Espargaro να ακολουθεί 3ος, 0.120s από τη κορυφή.

Ο Joan Mir ήταν εντυπωσιακά γρήγορος και πήρε την 4η θέση, λίγο μπροστά από τον Miguel Oliveira. Οι αναβάτες ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους και αυτό φάνηκε από το πόσο κοντά στο ρεκόρ πίστας φτάσανε. Η Honda είδεο τον Takaaki Nakagami στην 6η θέση, μπροστά από την Ducati του Andrea Dovizioso.

Διαβάστε επίσης: 24H Le Mans FP4: Ξανά ταχύτερη η Rebellion

O Johann Zarco έμεινε 8ος σε ένα καλό ξεκίνημα για τον ίδιο μπροστά από τον Aleix Espargaro. O Ισπανός ήταν ο τελευταίος που βρέθηκε κάτω από μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή. Την 10άδα έκλεισε ο Peco Bagnaia με την Pramac Ducati.

Εκτός αυτής είδαμε τις εργοστασιακές Yamaha, με τον Maverick Vinales 13ο και τον Valentino Rossi 17ο. Μέτρια περίοδο είχε και ο Jack Miller, μόλις στην 15η θέση, μία πίσω από τον Brad Binder. O Alex Rins βρέθηκε στην 16η θέση, αλλά είχε πτώση στο FP1. Για ακόμα μια φορά, οι δύο Repsol Honda έμειναν εκτός 10άδας, δίχως να εντυπωσιάσουν. Ο Alex Marquez βρέθηκε 12ος, αλλά ήταν 0.716s πιο αργός από τον Quartararo.

Στη διαδικασία πήραν μέρος 21 οδηγοί, με τον Cal Crutchlow να απουσιάζει για δεύτερο σερί αγώνα. Οι τραυματισμοί τον έχουν αφήσει πολύ πίσω και έχουν επηρεάσει την απόδοση του.

Η δράση για το GP Εμίλια-Ρομάνα συνεχίζεται σήμερα με το FP2, αργότερα μέσα στη μέρα.

Αποτελέσματα FP1GP Εμίλια-Ρομάνα

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles