spot_img

GP Ευρώπης FP2: Miller μπροστά και στο στεγνό

Ο Jack Miller κυριάρχησε και στη δεύτερη περίοδο δοκιμών για το GP Ευρώπης, με τα slick ελαστικά να φέρνουν αλλαγές στη κατάταξη.

Ο καιρός έκανε το χατίρι σε ομάδες και αναβάτες, με την βροχή να έχει σταματήσει. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Αυστραλό να κάνει τον ταχύτερο χρόνο στο τέλος της διαδικασίας. Τα χρονόμετρα σταμάτησαν στο 1:32.528 και άφησε τον Aleix Espargaro στην 2η θέση για 0.092s. Ο Franco Morbidelli συνέχισε δυνατά και πήρε την 3η θέση  για λογαριασμό της Yamaha.

O Takaaki Nakagami ήταν η ταχύτερη Honda στην 4η θέση, βρίσκοντας πολύ καλύτερο ρυθμό σε στεγνό οδόστρωμα. Ο Ιάπωνας βελτιώθηκε κατά επτά θέσεις και άφησε 5ο τον Pol Espargaro με την δυνατή KTM. Ο Alex Rins έκανε μια καλή επίδοση με την 6η θέση για την Suzuki. O Brad Binder είδε επιτέλους 10άδα και έγραψε την 7η ταχύτερη προσπάθεια. Ο Andrea Dovizioso ήταν η δεύτερη Ducati μόλις στις κορυφαίες θέσεις. Ο Ιταλός θέλει οπωσδήποτε ένα καλό αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανός στην υπόθεση Τίτλου. Ο Fabio Quartararo δεν ήταν ευχαριστημένος με την επίδοση του, όμως ξεπέρασε τον Joan Mir. O Ισπανός έκλεισε τη πρώτη 10άδα και δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά την ταχύτητα που θέλει.

Διαβάστε επίσης: MotoGP: Ανακοινώθηκε το προσωρινό πρόγραμμα του 2021

Ο Maverick Vinales δεν έκανε ποτέ τον χρόνο που ήθελε και έμεινε 11ος. Αύριο θα δώσει τη μάχη για να μπορέσει να μπει απευθείας στο Q2, αλλά ο αγώνας προβλέπεται δύσκολος. Ο Ισπανός θα ξεκινήσει από το pit-lane, καθώς θα χρησιμοποιήσει τον 6ο κινητήρα σητ χρονιά. Ο Cal Crutchlow ήταν πίσω του στην 12η θέση, ενώ εκτός 10άδας  ήταν οι Miguel Oliveria, Alex Marquez και Johann Zarco.

Οι πρώτοι 10 του FP2 έχουν προς το παρόν την απευθείας συμμετοχή στο Q2 των κατατακτηρίων. Εάν ο καιρός είναι με το μέρος των αναβατών, τότε θα έχουμε ένα θρίλερ στο FP3. Όμως σε περίπτωση που βρέχει, η τράπουλα ανακατεύεται και όλα είναι ανοικτά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Αποτελέσματα FP2 GP Ευρώπης

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles