spot_img

Ανακοινώθηκε το προσωρινό πρόγραμμα του MotoGP για το 2021

Το MotoGP, στο πλαίσιο του GP Ευρώπης, δημοσιοποίησε το προσωρινό πρόγραμμα του 2021, το οποίο περιλαμβάνει 20 αγώνες συνολικά.

Το 2020 αποτέλεσε μια πολύ δύσκολη σεζόν για τον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Η πανδημία του Covid-19 ανάγκασε το MotoGP να τρέξει όλη τη σεζόν στην Ευρώπη, με πολλές πίστες να φιλοξενούν 2 αγώνες.

Το Πρωτάθλημα του 2021 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου στη πίστα του Losail, με το GP Κατάρ. Το καλεντάρι των 20 αγώνων αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14 Νοεμβρίου στην Βαλένθια.

Διαβάστε επίσης: GP Ευρώπης FP1: Βροχή και Miller στη κορυφή

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την επιστροφή της Φινλανδίας, η οποία προτίμησε να μην διεξάγει το φετινό αγώνα δίχως θεατές. Επιπλέον, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και τρεις αγώνες-ρεζέρβες. Ο πρώτος είναι στην Πορτογαλία και στη πίστα του Algarve. Ο δεύτερος είναι στην Ινδονησία και ο τρίτος είναι στην Ρωσία.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επιπλέον, ο προγραμματισμός έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχουν κενά στο πρόγραμμα αγώνων. Αυτό θα βοηθήσει στο τομέα των logistics.

Το θέμα της πανδημίας του Covid-19 θα παίξει το δικό της ρόλο. Προς το παρόν είναι άγνωστο το αν θα έχουμε θεατές, καθώς τα πάντα εξαρτώνται από τις εξελίξεις της πανδημίας.

Δείτε το προσωρινό πρόγραμμα του MotoGP για το 2021

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles