spot_img

GP Γαλλίας FP3: Quartararo ταχύτερος στο φεστιβάλ πτώσεων

O Fabio Quartararo ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στη τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών για το GP Γαλλίας, με τις πτώσεις να είναι πολλές.

Ο Γάλλος μπήκε με φρέσκα ελαστικά στα τελευταία 10 λεπτά της διαδικασίας και έγραψε έναν εξαιρετικό χρόνο. Με τα μαλακά ελαστικά ολοκλήρωσε στο 1:32.319 και έθεσε τον ρυθμό για τις κατατακτήριες. Ο Quartararo δείχνει να το έχει και στο Le Mans, όντας εξαιρετικός σε μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Miguel Oliveira με έναν εντυπωσιακό χρόνο, κάνοντας την έκπληξη για την KTM. Μάλιστα, χάλασε το 1-2 της Petronas SRT, με τον Franco Morbidelli να κλείνιε την πρώτη 3άδα όντας 0.157s από τον teammate του.

Στην 4η θέση είδαμε τον Jack Miller με την Pramac Ducati. O Αυστραλός ήταν ένας από τους πολλούς όπου είχαν πτώση στη διαδικασία. Η πίστα είχε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και όλοι οι αναβάτες δυσκολεύτηκαν. Ο Maverick Vinales βρέθηκε στην 5η θέση μπροστά από τον Cal Crutchlow. O Βρετανός έκανε εξαιρετικό χρόνο και ήταν η πρώτη και μοναδική Honda στη 10άδα.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 10 Οκτωβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Johann Zarco στο τέλος της διαδικασίας έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο και μπήκε στην 7η θέση, μπροστά από τον Valentino Rossi. O Γιατρός είχε πτώση στη στροφή 2 με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Ο Pol Espargaro ήταν η δεύτερη KTM που πήρε απευθείας συμμετοχή στο Q2, ενώ τη 10άδα έκλεισε ο Andrea Dovizioso.

Στη διαδικασία είδαμε φεστιβάλ πτώσεων, με πολλούς αναβάτες να έχουν πτώσεις. Πέραν των Miller και Rossi στη πρώτη 10άδα, είδαμε κι άλλους αναβάτες. Αμφότεροι οι Alex Marquez και Stefan Bradl έπεσαν στη πίστα. Εντυπωσιακή πτώση είδαμε από τον Joan Mir με την Suzuki στην στροφή 2.

Η πρώτη 10άδα του FP3 έχει το εισιτήριο για το Q2. Στο Q1 θα δούμε εντυπωσιακές μονομαχίες, με τις δύο Suzuki, τον Brad Binder, τον Peco Bagnaia και τον Takaaki Nakagami να διεκδικούν τις δύο θέσεις για το Q2.

Aποτελέσματα FP3 GP Γαλλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles