spot_img

GP Γαλλίας QP: Ιπτάμενος Γάλλος Quartararo

O Fabio Quartararo ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Γαλλίας, σε μια διαδικασία κατατακτήριων δοκιμών θρίλερ.

Ο Γάλλος ήταν εκπληκτικός στη διαδικασία του Q2 και άφησε την καλύτερη στιγμή για το τέλος. Με έναν ιπτάμενο χρόνο, έγραψε το 1:31.315 και κατέκτησε ακόμα μια pole position στο 2020 με την Yamaha. Στην 2η θέση ακολούθησε ο εντυπωσιακός Jack Miller, o οποίος το πίστεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει την pole για 0.2. Ο αναβάτης της Pramac έκανε μια εντυπωσιακή προσπάθεια και αύριο είναι στα φαβορί για τη νίκη. Στην 3η θέση είχαμε την μεγάλη έκπληξη του Danilo Petrucci. O Iταλός έδειξε ταχύτητα από το Q1 και πήρε μια πανάξια θέση στην πρώτη σειρά.

Ο Cal Crutchlow ήταν επίσης φοβερός με έναν εξαιρετικό χρόνο. Η ταχύτερη Honda έμεινε στην 4η θέση, 0.371s μακριά από την κορυφή και σίγουρα θα είναι με ένα μεγάλο χαμόγελο. Πίσω του θα έχει τον Maverick Vinales, o οποίος δεν ήταν όσο γρήγορος θα ήθελε και η δεύτερη σειρά θα τον δυσκολέψει. Ο Andrea Dovizioso έκλεισε στην 6η θέση αλλά θα πρέπει να είναι απογοητευμένος με την εμφάνιση του αυτή, όντας πιο αργός από άλλες δύο Ducati, 0.407s από τη κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 10 Οκτωβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Peco Bagnaia έφερε την τέταρτη Desmosedici στην πρώτη 7άδα, σε μια πίστα που δεν έχει κερδίσει ποτέ η ιταλική εταιρία. Ο Pol Espargaro έφερε την KTM στην 8η θέση, κάνοντας το μέγιστο δυνατό. Ο Johann Zarco έκανε λάθος στον τελευταίο του γύρο και ξέρει πως μπορούσε να είναι ψηλότερα από την 9η θέση. Ακολούθησε ο Valentino Rossi με έναν μέτριο γύρο και λάθη στο τέλος, μπροστά όμως από τους Franco Morbidelli και Miguel Oliveira.

Απογοήτευση για την Suzuki, με τους δύο αναβάτες της να αποκλείονται απ΄το Q1. O Joan Mir θα ξεκινήσει 14ος και ο Alex Rins στην 16η θέση. Από το Q1 αποκλείστηκε και ο Brad Binder με την άλλη εργοστασιακή KTM.

Αποτελέσματα QP GP Γαλλίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles