spot_img

GP Γερμανίας FP2: Άνοιξαν οι ουρανοί και ο Barbera στην κορυφή

O Hector Barbera ήταν ταχύτερος στο FP2 για το Γερμανικό GP, το οποίο διεξήχθη υπό έντονη βροχή σε όλη τη διάρκειά του.

O Ισπανός αναβάτης της Avintia Ducati, έγραψε το 1:28.115 στο τέλος της διαδικασίας με τα βρόχινα ελαστικά και πήρε την 1η θέση. Μάλιστα, ο χρόνος του ήταν για 0.063s ταχύτερος από εκείνον του Marc Marquez που έμεινε στην 2η θέση και δείχνει πολύ δυνατός σε βρόχινες συνθήκες.

Πολύ δυνατή φαίνεται στο σύνολό της η Honda, με τον Dani Pedrosa να ολοκληρώνει στην 3η θέση, μπροστά από τους Danilo Petrucci και Aleix Espargao που ολοκλήρωσαν την πρώτη 5άδα.

Ακολούθησαν οι Crutchlow και Dovizioso, ενώ η πρώτη Yamaha ήταν εκείνη του Jonas Folger στην 8η θέση, με τον Rossi μόλις στην 15η θέση και τον Vinales στην 20η.

Το FP2 περιόρισε πολλούς οδηγούς, καθώς έβρεχε καθ’όλη τη διάρκειά του και άφησε πίσω τις ομάδες όσον αναφορά το set-up, με την πρόβλεψη για τον καιρό να κάνει λόγο για άστατο και απρόβλεπτο καιρό από το πρωί του Σαββάτου.

Αυτό φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τους Lorenzo, Crutchlow, Rossi και Iannone. Αυτό γιατί αν βρέχει και στο FP3, τότε θα πρέπει να δοκιμάσουν τη τύχη τους στις κατατακτήριες από το Q1 ώστε να περάσουν στο πάντα κρίσιμο Q2.

Αποτελέσματα FP2 και συνδυασμένα αποτελέσματα Παρασκευής.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles