spot_img

GP Ισπανίας FP1: Ο Binder ταχύτερος

O Brad Binder ήταν ταχύτερος στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών για το GP Ισπανίας, ξεκινώντας πολύ δυναμικά το αγωνιστικό τριήμερο.

Το πρώτο 45λεπτο του τέταρτου αγώνα της σεζόν ολοκληρώθηκε, με τους οδηγούς και τις ομάδες να παίρνουν μια πρώτη γεύση από την πίστα. Οι θερμοκρασίες ήταν αρκετά χαμηλές για την ώρα, με τους χρόνους να είναι ιδιαίτερα ψηλά.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 30 Απριλίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Binder με την KTM σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:38.013 σε μια πολύ καλή επίδοση. H αυστριακή ομάδα θέλει να βελτιωθεί οπωσδήποτε και η Jerez είναι μια καλή ευκαιρία. Στην 2η θέση της διαδικασίας ολοκλήρωσε ο Aleix Espargaro, o οποίος είχε την πρωτοπορία για το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας. Στην 3η θέση της κατάταξης του FP1 ολοκλήρωσε ο Marc Marquez με έναν πολύ καλό χρόνο στη τέλος της διαδικασίας. Η διαφορά του από την κορυφή ήταν στα 0.278s.

Στην 4η θέση βρέθηκε ο Peco Bagnaia όντας η ταχύτερη Ducati στο FP1 με χρόνο επίσης στο τέλος της διαδικασίας. Πίσω του στην 5η θέση ήταν ο Fabio Quartararo με την πρώτη Yamaha. Εντυπωσιακό το γεγονός πως είχαμε 5 κατασκευαστές σε αυτές τις θέσεις.

Ο Johann Zarco ήταν στην 6η θέση μπροστά από τον Miguel Oliveira που δείχνει την ταχύτητα της μοτοσυκλέτας του. Ο Pol Espargaro ήταν στην 9η θέση, ενώ τη 10άδα έκλεισε ο Joan Mir με την πρώτη Suzuki. O Πρωταθλητής έκανε νωρίς τον ταχύτερο χρόνο του και ήταν 0.471s πίσω από τον Binder.

Εκτός 10άδας είδαμε τους Takaaki Nakagami και Fracno Morbidelli. Εντυπωσιακός ο Lorenzo Salvadori στην 13η θέση, ο οποίος μπορούσε να είναι ακόμα ψηλότερα αν δεν είχε ένα κακό τελευταίο κομμάτι. Κακή απόδοση για τον Alex Rins στην 14η θέση, ενώ τη 15άδα έκλεισε ο Stefan Bradl.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κακή απόδοση για τον Jack Miller μόλις στην 17η θέση, ενώ ο Valentino Rossi έκλεισε στην 20η, 1.286s μακρικά από τη κορυφή. Οι αναβάτες τώρα έχουν το FP2 ώστε να βρουν περισσότερο χρόνο και να δώσουν τη πρώτη μάχη για απευθείας πρόκριση στο Q2. Για την ώρα ο Binder είναι ο ταχύτερος αναβάτης στο GP Ισπανίας έπειτα από το FP1.

Αποτελέσματα FP1

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles