spot_img

GP Ισπανίας FP3: Επίδειξη δύναμης από Quartararo

Ο Fabio Quartararo ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Ισπανίας και έχτισε μομέντουμ ενόψει των κατατακτήριων δοκιμών.

Ο Γάλλος μπήκε λίγο μετά το μέσον της διαδικασίας και έσπασε τα χρονόμετρα για να γράψει το 1:36.806 και έδειξε πως έχει την ταχύτητα για να κάνει κάτι καλό αργότερα στις κατατακτήριες δοκιμές. Μάλιστα, ο χρόνος αυτός, αποτελεί το νέο απόλυτο ρεκόρ πίστας στην Jerez και μένει να δούμε κατά πόσο θα πέσει στο Q2. O Jack Miller ήταν και πάλι πολύ γρήγορος και πήρε την 2η θέση με την Ducati όντας μόλις 0.052s πίσω από την Yamaha και σίγουρα στις κατατακτήριες μπορεί να παλέψει για την πρώτη σειρά της εκκίνησης. Την πρώτη τριάδα έκλεισε ο Joan Mir με την Suzuki, ο οποίος έδειξε ταχύς και ήταν μόλις 0.102s μακριά από την κορυφή σε μια πολύ καλή εμφάνιση για τον ίδιο.

Ο Marc Marquez μπορεί να ήταν στην 4η θέση, αλλά έδειξε να δυσκολεύεται πάνω στην μοτοσυκλέτα του, προσπαθώντας να κρατήσει τον έλεγχο πάνω στο όριο και θα έχει ενδιαφέρον η προσέγγισή του στο τριήμερο. Ο Maverick Vinales ήταν ακριβώς πίσω του και μας άφησε την κατάταξη με τέσσερις διαφορετικές μοτοσυκλέτες στις τέσσερις πρώτες θέσεις, με τον Cal Crutchlow να ακολουθεί στην 6η θέση. Ο Franco Morbidelli σίγουρα θα ήθελε κάτι καλύτερο από την 7η θέση, όμως ήταν μπροστά από τον Valentino Rossi που πήρε την πρόκριση στα τελευταία λεπτά και σίγουρα θα είναι ευχαριστημένος από τη παρουσία του στο Q2, όπου θα έχει 4 Yamaha.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O Peco Bagnaia πήρε την εντυπωσιακή 9η θέση, ενώ την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, ο Andrea Dovizioso έριξε εκτός 10άδας τον Pol Espargaro για να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για το Q2. Όλοι οι πρώτοι 10 του FP3 πήραν τη πρόκριση για το Q2, ενώ δύο ακόμα θέσεις θα κριθούν στο Q1.

Εκτός 10άδας έμεινε και ο Alex Rins, o οποίος βρήκε κίνηση στον γρήγορο γύρο του, ενώ οι διαφορές είναι και πάλι εντυπωσιακά μικρές. Όσο περνάνε οι διαδικασίες οι διαφορές μικραίνουν και στο FP3 είχαμε 20 αναβάτες εντός του ενός δευτερολέπτου, με του Miguel Oliveira και Bradley Smith να είναι εκτός αυτού.

Αποτελέσματα FP3 του GP Ισπανίας για το MotoGP

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles