spot_img

GP Ισπανίας FP3: Nakagami μπροστά, πτώση ο Marquez

O Takaaki Nakagami ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στη τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP Ισπανίας, με τον Marc Marquez να έχει άσχημη πτώση.

Ο Ιάπωνας έκανε την έκπληξη στο τέλος της διαδικασίας και πήρε τη πρωτοπορία με έναν εντυπωσιακό χρόνο. Ο αναβάτης της LCR σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:36.985 και πήρε την 1η θέση για 0.025s από τον Fabio Quartararo. O Γάλλος συνέχισε τις πολύ δυνατές εμφανίσεις, όμως είχαμε ακόμα μια έκπληξη. Ο Stefan Bradl ήταν ακόμα μια τεράστια έκπληξη, με τον αναβάτη του HRC να είναι στην 3η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα μετά τα Free Practice.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 1 Μαΐου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

O Joan Mir έκανε επιτέλους τον γύρο που ήθελε και πήρε την 4η θέση και το εισιτήριο για το Q2 από το πρωί του Σαββάτου. Ο Aleix Espargaro συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, με τον Maverick Vinales να τον ακολουθεί. Ο Franco Morbidelli ήταν στην 7η θέση, όμως ο ταχύτερος γύρος του ακυρώθηκε και μάλιστα ήταν 0.3s ταχύτερος από του Nakagami. Ακολούθησαν δύο Ducati των Peco Bagnaia και Johann Zarco, οι οποίοι χάνουν αρκετά στο τελευταίο κομμάτι της πίστας. Την 10άδα έκλεισε ο Alex Rins και έφερε δύο Suzuki στο Q2.

O Jack Miller θα δοκιμάσει την τύχη του στο Q1 καθώς έμεινε εκτός 10άδας, μιας και τον πέταξε εκτός ο teammate του. Ο Marc Marquez ήταν στην 12η θέση αλλά στη τελευταία του προσπάθεια είχε πτώση. Κατευθυνόμενος στην T7, έχασε το μπροστινό ελαστικό και έπεσε με δύναμη στα προστατευτικά ελαστικά. Όμως σηκώθηκε, επέστρεψε στο paddock και σίγουρα είναι υπό εξέταση των ιατρών.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 και το MotoGP στο κανάλι μας στο Youtube

Κακή εμφάνιση είχαν οι KTM στις θέσεις 13 και 16, ενώ ο Valentino Rossi έκλεισε στην 15η θέση της κατάταξης. Άσχημη επίδοση και για τον Pol Espargaro που χάνει κατακράτως από τις ιδιωτικές Honda, ενώ πιο αργός στη διαδικασία ήταν ο Iker Lecuona.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles