spot_img

GP Ισπανίας Jerez QP: Dani you beauty!

O Dani Pedrosa πήρε μια φανταστική pole position στην Jerez, κερδίζοντας τον Marc Marquez, κάνοντας το 1-2-3 για την Honda.

Ο Ισπανός αναβάτης του HRC, είχε εξαιρετικό ρυθμό από την Παρασκευή και κατάφερε στο τέλος του Q2 να πάρει την pole position με χρόνο 1:38.249. Ο Pedrosa επέλεξε να μην κάνει επιπλέον γύρο σε νεκρό χρόνο και άφησε τον Marquez να πιέζει.

Ο Ισπανός ήταν ταχύτερος μέχρι το μέσον της πίστας, αλλά έχασε στο τέλος πολύτιμο χρόνο και δεν κατάφερε να κερδίσει τον teammate του σε μια εξαιρετική μάχη. Ο χρόνος του όμως ήταν πολύ κοντά σε εκείνον του Pedrosa, καθώς στο τέλος τους χώρισαν μόλις 0.049s.

Ο Cal Crutchlow ολοκλήρωσε στην 3η θέση, σε μια εξαιρετική εμφάνιση από τους αναβάτες της Honda που έκαναν lock-out στην πρώτη σειρά.

Ο Maverick Vinales έκανε ότι μπορούσε με την Yamaha, όμως δεν ήταν αρκετό και έμεινε στην 4η θέση μπροστά απ΄τον Andrea Iannone. Ο Ιταλός αναβάτης της Suzuki πέρασε από το Q1 στο Q2 και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας ακολουθώντας τον Jorge Lorenzo κερδίζοντας αρκετό χρόνο.

Ο Johann Zarco ολοκλήρωσε την δεύτερη σειρά, κάνοντας τον έκτο χρόνο. Ο Valentino Rossi δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 7η θέση, με τον Lorenzo στην 8η, με τους Folger, Miller, Redding και Aleix Espargaro να ολοκληρώνουν τις τέσσερις πρώτες σειρές εκκίνησης.

Τα ατυχήματα δεν έλειψαν από τη διαδικασία, με τους Miller και Aleix Espargaro να έχουν πτώσεις.

Αποτελέσματα κατατακτήριων δοκιμών

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles