spot_img

GP Iσπανίας: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τις κατατακτήριες δοκιμές

Οι κατατακτήριες δοκιμές για το GP Ισπανίας ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστικές, με τον Lewis Hamilton να παίρνει την pole position.

O Βρετανός ήταν φοβερός στα τελευταία δευτερόλεπτα και με το 1:16.173 έγραψε νέο απόλυτο ρεκόρ πίστας και αύριο θα εκκινήσει από την 1η θέση στον αγώνα. Μετά τις κατατακτήριες, ήταν πολύ ευχαριστημένος, καθώς όπως είπε και ο ίδιος χρειαζόταν αυτή τη pole.

Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν σήμερα στη πίστα. Σημαίνει πολλά αυτό για εμένα. Ήταν όλα πολύ οριακά στις κατατακτήριες αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Χρειαζόμουν αυτή τη pole, διότι δεν είχα πάρει εδώ και αρκετό καιρό. Προσπάθησα να κάνω τον ταχύτερο χρόνο σε όλα τα κομμάτια αλλά τελικά έκανα μόνο στο δεύτερο. Έκανα όμως το νέο ρεκόρ πίστας. Έχουμε το 1-2 για την Mercedes

Ο Valtteri Bottas ολοκλήρωσε το πρώτο 1-2 της Mercedes για το 2018 και βρέθηκε μόλις 0.040s πίσω από τον teammate του σε μια πολύ καλή επίδοση.

Ήταν πολύ κοντά σήμερα. Όλο το τριήμερο ήμασταν κοντά μεταξύ μας. Έκανα λάθος και κατέστρεψα τον πρώτο μου γύρο. Στη τελευταία μου προσπάθεια έκανα έναν καλό χρόνο, όμως είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να πάρω την pole. Συνολικά ήταν μια πολύ καλή επίδοση για την ομάδα. Αύριο θα αγωνιστούμε σκληρά και θέλουμε να κάνουμε το 1-2 για την ομάδα.

Ο Sebastian Vettel ολοκλήρωσε στην 3η θέση της κατάταξης σήμερα και μετά από τρεις σερί pole position έμεινε εκτός πρώτης σειράς της εκκίνησης.

Είμαι χαρούμενος με τον χρόνο μου. Ο πρώτος χρόνος δεν ήταν καλός, έκανα λάθος στη πρώτη στροφή. Στο τελευταίο πέρασμα όμως ένιωθα καλά το μονοθέσιο μέχρι το τέλος, όμως δεν είμαι εντελώς χαρούμενος διότι όταν τελείωσα τον γύρο μου δεν είδα το όνομά μου στη κορυφή των χρόνων. Αύριο αναμένεται ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας, ανυπομονώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles