spot_img

GP Ισπανίας QP: Άπιαστος Quartararo στην pole position

Ο Fabio Quartararo ήταν εμφατικός στις κατατακτήριες δοκιμές του πρώτου αγώνα MotoGP στο 2020, παίρνοντας την pole position στο GP Ισπανίας.

Ο Γάλλος ήταν τρομερός στο Q2 όπου τα έδωσε όλα και στον τελευταίο του κυριολεκτικά γύρο έγραψε το 1:36.705, έσπασε το ρεκόρ πίστας και αύριο θα ξεκινήσει από την 1η θέση σε έναν αγώνα που περιμένουμε με αγωνία. Η διαδικασία εξελίχθηκε εξαιρετικά για την Yamaha, με τον Maverick Vinales στην εργοστασιακή M1, ο οποίος ήταν 0.139s πίσω από την κορυφή και παραλίγο να κάνει την μεγάλη έκπληξη στο 1-2 για το ιαπωνικό εργοστάσιο. Στην 3η θέση ολοκλήρωσε ο Marc Marquez, με τον πρωταθλητή να τα δίνει όλα αλλά να μένει εν τέλει 0.157s μακριά από την pole position, όμως ξέρουμε πόσο αδίστακτος και επιθετικός μπορεί να είναι στον αγώνα.

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο καταπληκτικός Peco Bagnaia ως η ταχύτερη Ducati στις κατατακτήριες με έναν φοβερό χρόνο 0.250s πίσω από τον Quartararo. O Ιταλός προσπέρασε τον teammate του, Jack Miller, o οποίος είχε πτώση στη τελευταία του προσπάθεια, ενώ ήταν σε καλό χρόνο. Την δεύτερη σειρά έκλεισε ο Cal Crutchlow με την δεύτερη Honda, σε μια μέτρια ημέρα για το HRC.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

O Pol Espargaro έμεινε στην 7η θέση περνώντας από το Q1 σε μια πολύ καλή προσπάθεια από  τον Ισπανό, ξεπερνώντας τους Andrea Dovizioso και Alex Rins, οι οποίοι αμφότεροι είχαν πτώση στο τέλος. Οι Franco Morbidelli και Valentino Rossi είχαν μια πολύ άσχημη περίοδο, καθώς έμειναν 1 δευτερόλεπτο πιο αργοί από την Pole position, ενώ την τέταρτη σειρά έκλεισε ο Joan Mir.

Αποτελέσματα QP για το GP Ισπανίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles