spot_img

GP Ισπανίας Race: Νικητής ο Dovizioso σε ένα δραματικό φινάλε

Ο Andrea Dovizioso ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελευταίου αγώνα της χρονιάς για το 2018, με τη βροχή να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Ιταλός χρειάστηκε παραπάνω από μία ώρα ώστε να ολοκληρώσει τον θρίαμβο για την Ducati. Η κόκκινη σημαία βγήκε στο μέσον του αγώνα, όμως αυτό δεν σταμάτησε τον Dovi, ο οποίος πέρασε τον Alex Rins και μα μια φοβερή εμφάνιση πανηγύρισε την 7η νίκη της Ducati στη σεζόν, σε ένα ιδανικό φινάλε για τον ίδιο και την ομάδα του. Ο αναβάτης της Suzuki πανηγύρισε ακόμα ένα βάθρο και παρά το γεγονός πως είχε τη πρωτοπορία στα αρχικά στάδια, έκλεισε με χαμόγελα το 2018. Στην 3η θέση είχαμε μια μεγάλη έκπληξη που ακούσει στο όνομα Pol Espargaro. O Ισπανός πήρε το πρώτο βάθρο της KTM στο MotoGP έπειτα από μια καταπληκτική εμφάνιση, παρά την πτώση που είχε στο πρώτο μέρος. Ο ρυθμός του ήταν από την αρχή εντυπωσιακός και ανταμείφθηκε στο τέλος.

Ο Michelle Pirro πήρε την 4η θέση σε μια πολύ καλή εμφάνιση στη βρεγμένη πίστα της Βαλένθια από τον δοκιμαστή της Ducati, ενώ την 5η θέση πήρε ο Dani Pedrosa στην τελευταία του εμφάνιση στο MotoGP. O Takaagi Nakagami πήρε μια φανταστική 6η θέση στον αγώνα και ήταν ο πρώτος ιδιώτης οδηγός στη τελική κατάταξη μπροστά από τους Johann Zarco και Bradley Smith που ακολούθησαν. Τη πρώτη 10άδα έκλεισαν οι Hafizh Syahrin και ο Stefa Bradl, ενώ μόλις 15 αναβάτες τερμάτισαν τον αγώνα.

Ο Jorge Lorenzo δεν έκανε τίποτα το εντυπωσιακό σήμερα και ολοκλήρωσε στην 12η θέση στα τελικά αποτελέσματα. Ο Valentino Rossi ήταν στην 2η θέση και ήταν ικανός να ανάβει στο βάθρο, όμως ένα λάθος του τον οδήγησε σε πτώση και τελικά τερμάτισε στην 13η θέση, ολοκληρώνοντας άδοξα τη χρονιά.

O αγώνας σημαδεύτηκε από έναν πολύ μεγάλο αριθμό πτώσεων, με τους Marc Marquez, Maverick Vinales να είναι δύο εκ των πρωταγωνιστών που έμειναν εκτός. Οι Rossi & Espargaro είχαν μεν πτώση, αλλά κατάφεραν να τερματίσουν με τον δεύτερο στο βάθρο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles