spot_img

Raikkonen: Στη Sauber θα επικεντρωθώ σε αυτό που αγαπώ

Ο Kimi Raikkonen μίλησε για τη μετακίνησή του στη Sauber για το 2019 και θέλει να περάσει τα τελευταία του χρόνια στην F1 κάνοντας αυτό που θέλει.

Ο Φινλανδός έκανε την έκπληξη με τη μετακίνηση του στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε το ταξίδι του στο σπορ πίσω στο 2001 για την επόμενη χρονιά και θα αγωνιστεί εκεί για δύο χρόνια. Ο 39χρονος θα αποχωρήσει από την Ferrari για δεύτερη φορά στη καριέρα του και κατάφερε να πάρει νίκη με τα κόκκινα χρώματα που έψαχνε τόσο καιρό, στον αγώνα του Austin.

Η Sauber είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα στο 2018 και για τα επόμενα χρόνια ο Raikkonen θέλει να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ακόμα πιο πολύ, αλλά και να απολαύσει τον χρόνο που του απομένει.

Στη Sauber θα επικεντρωθώ σε αυτό που αγαπώ και αυτό είναι η οδήγηση. Λατρεύω να οδηγώ και γι’αυτό τον λόγο θα είμαι στην F1 του χρόνου. Γιατί να πρέπει να ανησυχώ που θα είμαι στη Sauber; Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα και να απολαύσω τον εαυτό μου. Όταν επέστρεψα στην F1 μετά το rally στην ομάδα της Lotus όλοι έλεγαν πως έκανα λάθος και δεν θα καταφέρω τίποτα, αλλά όλοι ξέρουμε πως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά τότε. Και αυτό μπορεί να συμβεί ξανά με την Sauber.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο αγώνας του Raikkonen στο Άμπου Ντάμπι θα είναι ο τελευταίος του με την Ferrari, έχοντας αγωνιστεί για 8 σεζόν με τα χρώματα της Scuderia.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles