spot_img

GP Ιταλίας: Αυτό είναι το grid του μεγάλου αγώνα

Δείτε πώς θα εκκινήσουν οι οδηγοί της Formula 1 από το grid της σειράς εκκίνησης του GP Ιταλίας, τον δέκατο-τέταρτο αγώνα της σεζόν.

Λίγες στιγμές απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Ιταλίας. Ο δέκατος τέταρτος αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και η σειρά εκκίνησης μας προϊδεάζει για συναρπαστικές μάχες καθ’ όλη τη διάρκεια των 53 γύρων.

Για πρώτη φορά φέτος ο Carlos Sainz θα εκκινήσει από την κορυφή, έπειτα από μία εντυπωσιακή pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο καθώς δίπλα του βρίσκεται ο Max Verstappen της Red Bull Racing, ο οποίος κυνηγά μια ιστορική 10η συνεχόμενη νίκη.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ολλανδίας.

Πίσω του ωστόσο είναι ο Charles Leclerc που θέλει όσο τίποτα να βρεθεί μπροστά από τον Ολλανδό. Ο George Russell θέλει να χαλάσει το πάρτι των οδηγών που βρίσκονται μπροστά του και ο ρυθμός της Mercedes στον αγώνα είναι ανέκαθεν πολύ δυνατός.

Ο Sergio Perez στοχεύει από την τρίτη σειρά ένα ακόμη βάθρο, ενώ δίπλα του θα βρίσκεται ο Alex Albon της Williams. Ο Oscar Piastri ηγείται του Lewis Hamilton στην τέταρτη σειρά της εκκίνησης, ενώ οι Lando Norris και Fernando Alonso συνθέτουν ένα δίδυμο-φωτιά στην πέμπτη σειρά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles