spot_img

Leclerc: «Θέλω το 1-2 στη Μόντσα»

Ο Charles Leclerc ήταν πολύ χαρούμενος μετά τις κατατακτήριες δοκιμές στη Μόντσα και τόνισε πως θέλει όσο τίποτα να βρεθεί η Ferrari στην κορυφή στην Μόντσα.

Η Scuderia Ferrari έδωσε χαρά σε όλους τους τιφόζι του κόσμου, καθώς ο Carlos Sainz κατέκτησε την pole position στο Grand Prix Ιταλίας. Ο Ισπανός έκανε μια φανταστική προσπάθεια και άφησε στη δεύτερη θέση τον Μαξ Φερστάπεν.

Ο Charles Leclerc ήταν στην 3η θέση και ήταν λιγότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου μακριά από τον teammate του. Ωστόσο η απώλεια της pole position δεν τον «χάλασε» ιδιαίτερα καθώς μετά το τέλος του Q3 έδειχνε πολύ χαρούμενος στις δηλώσεις του.

«Αισθάνομαι φοβερά με τους τιφόζι μαζί μου. Είμαι λίγο απογοητευμένος με τη θέση μου. Ο Κάρλος όμως είναι πρώτος και αυτό είναι φοβερό για τη Ferrari. Όλο το τριήμερο δυσκολευόμουν ιδιαίτερα με το μονοθέσιο. Στο Q3 τα έδωσα όλα αλλά δυστυχώς δεν είχα slipstream. Μπορεί να μου κόστισε τουλάχιστον μία θέση όμως έτσι έχει η ζωή. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Ειδικά εγώ, επειδή είχα δύσκολο τριήμερο έως τώρα».

Επιπλέον απάντησε με ένα πλατύ χαμόγελο στην ερώτηση για το αν θέλει να βρίσκεται στο βάθρο μετά τον αγώνα της Κυριακής.

«Φυσικά και θέλω. Θέλω να κάνουμε με το 1-2 με τον Κάρλος».

Ακούστε το νέο μας podcast για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Ολλανδίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles