spot_img

GP Λας Βέγκας: Το πρόγραμμα του αγωνιστικού τριημέρου

Παίρνουμε χαρτί και μολύβι για να σημειώσουμε το πρόγραμμα του GP Λας Βέγκας το οποίο θα πραγματοποιηθεί το επερχόμενο αγωνιστικό τριήμερο.

H φετινή σεζόν της Formula 1 πλησιάζει σιγά-σιγά προς την ολοκλήρωσή της, με δύο αγώνες να απομένουν για το φινάλε. Επόμενος σταθμός δεν είναι άλλος από το Grand Prix Λας Βέγκας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 17-19 Νοεμβρίου (σε ώρες Ελλάδος). Θα είναι ο πρώτος αγώνας μετά το 1985 που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο, όμως επειδή έχουμε 10 ώρες διαφορά, τα φώτα θα σβήσουν το πρωί της Κυριακής για εμάς.

Το νέο σιρκουί του Λας Βέγκας θα φιλοξενήσει τον 21ο αγώνα της φετινής μαραθώνιας σεζόν της Formula 1. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει αγώνας εκεί. Οι προηγούμενες ήταν το 1981 και το 1982. Η σημερινή διαδρομή βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, με τα καζίνο και τα πολυτελή ξενοδοχεία να αποτελούν κομμάτι του σκηνικού. Έχει μήκος 6.201 μέτρα και αποτελείται από 17 στροφές. Την Κυριακή οι οδηγοί θα διανύσουν συνολικά 50 γύρους.

O αγώνας είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο και το γεγονός πως διεξάγεται βράδυ δημιουργεί μοναδικές προκλήσεις για ομάδες και οδηγούς. Παράλληλα, οι χαμηλές θερμοκρασίες θα κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους, κάτι που δεν αποκλείεται να επιφέρει έναν χαοτικό και ανατρεπτικό αγώνα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του Grand Prix Βραζιλίας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο.

Ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών της Formula 1, Pirelli, θα διαθέσει στις ομάδες τις C5 (μαλακή), C4 (μεσαία) και C3 (σκληρή) γόμες ελαστικών στο Λας Βέγκας. Πρόκειται για τις πιο μαλακές γόμες στην γκάμα της και θα δώσουν τη μέγιστη δυνατή πρόκληση στους οδηγούς.

Ολο το αγωνιστικό τριήμερο του GP Λας Βέγκας θα μεταδοθεί ζωντανά από το ANT1+, ενώ το ΑΝΤ1 θα προβάλει τον αγώνα της Κυριακής στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Πρόγραμμα Grand Prix Λας Βέγκας σε ώρες Ελλάδος

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

06:30-07:30 – Πρώτη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

10:00-11:00 – Δεύτερη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

06:30-07:30 – Τρίτη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

10:00-11:00 – Κατατακτήριες Δοκιμές

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

08:00 – Αγώνας

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles