spot_img

GP Μ. Βρετανίας: Το πρόγραμμα του αγώνα

Η Formula 1 είναι μία ανάσα από το GP Βρετανίας, με το ιστορικό Silverstone να ετοιμάζεται να υποδεχθεί την επόμενη μάχη.

Η Mercedes κυριάρχησε στην Ουγγαρία με τον Lewis Hamilton, o οποίος κυνηγάει το 7ο Πρωτάθλημά του και το ρεκόρ νικών του Michael Schumacher. Μετράει 86 νίκες και θέλει άλλες 5 για να φτάσει τον Γερμανό και δεν αποκλείεται να τα καταφέρει μέσα στο 2020.

Το Silverstone είναι μια από τις αγαπημένες του πίστες έχοντας κερδίσει όλους τους αγώνες – εκτός του 2018 – στην υβριδική εποχή της F1 και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις όπως το 2008. Έχοντας δύο σερί αγώνες στη συγκεκριμένη πίστα, ο Βρετανός θέλει να αυξήσει το προβάδισμά του στη βαθμολογία.

Από την άλλη, έχει τον Valtteri Bottas, o οποίος κατέκτησε το 2019 την pole-position και φέτος νιώθει ό,τι μπορεί να τα βάλει με τον 6 φορές Πρωταθλητή. Η Mercedes μπορεί να απόλαυσε ένα μεγάλο προβάδισμα στην Ουγγαρία, όμως δεν θα ισχύει απαραίτητα το ίδιο εδώ, με την Red Bull να επιθυμεί να κερδίσει τον πρώτο της φετινό αγώνα. Σίγουρα οι «Ταύροι» θα εμφανιστούν αποφασισμένοι για να κοντράρουν τους Πρωταθλητές στα ίσα, σε μια πίστα όπου δεν τους έχει ευνοήσει τα τελευταία χρόνια.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Από την άλλη, έχουμε τις Racing Point, McLaren, Renault και Ferrari, όπου θα δώσουν τη μάχη τους για το ποια ομάδα θα καταφέρει να είναι μπροστά στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Η «ροζ Mercedes» έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο Hungaroring και μένει να δούμε αν θα συνεχίσει στο ίδιο μομέντουμ ή αν οι ανταγωνιστές της θα την φτάσουν.

Το Silverstone θα δώσει μια ευκαιρία στις ομάδες να δουν τη πραγματική τους δυναμική και να τεστάρουν τους εαυτούς τους και τα μονοθέσιά τους με τις διαφορετικές επιλογές ελαστικών που θα τους δώσει η Pirelli. Τέλος, η πρόβλεψη του καιρού κάνει λόγο για αρκετά υψηλές θερμοκρασίες την Παρασκευή, με τη θερμοκρασία να πέφτει το Σάββατο και την Κυριακή, όμως δεν υπάρχει για την ώρα πιθανότητα βροχής.

Πρόγραμμα GP Βρετανίας

Παρασκευή Free Practice 1 13:00 – 14:30
Free Practice 2 17:00 – 18:30
Σάββατο Free Practice 3 13:00 – 14:00
Qualifying 16:00 – 17:00
Κυριακή Race 16:10

 

Άκου την εκπομπή “Slipstream” με τις προβλέψεις του GP Μ. Βρετανίας και όλα τα τελευταία νέα από τον κόσμο της F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles