spot_img

GP Μεξικού FP3: Verstappen στην κορυφή και μάχη με Albon

O Max Verstappen ήταν ο πρωταγωνιστής στο FP3 του GP Μεξικού για λογαριασμό της Red Bull Racing, την τελευταία περίοδο δοκιμών πριν τις κατατακτήριες δοκιμές. 

Η τελευταία περίοδος δοκιμών στο Autodromo Hermanos Rodriguez για το Grand Prix Μεξικού πέρασε στην ιστορία. Οι ομάδες και οι οδηγοί της Formula 1 είχαν 60 λεπτά στη διάθεσή τους ώστε να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα μονοθέσιά τους ενόψει της συνέχειας του τριημέρου.

Ταχύτερος στο FP3 ήταν ο Max Verstappen, ο οποίος έκανε το τρία στα τρία στις ελεύθερες δοκιμές. Ο Ολλανδός της Red Bull Racing σημείωσε το 1:17,887 με τη μαλακή γόμα ελαστικών στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας και δείχνει έτοιμος για μία ακόμη pole position στη φετινή χρονιά. Δεύτερος ήταν ο εντυπωσιακός Alex Albon με τη Williams. O Ταϊλανδός ήταν μόλις 70 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Verstappen και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Τρίτος ήταν ο Sergio Perez με τη δεύτερη RB19, o οποίος μείωσε τη διαφορά από τον teammate του στο ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

Τέταρτος ήταν ο George Russell της Mercedes-AMG, o οποίος ήταν απογοητευμένος από την προσπάθειά του. Ακολούθησαν οι Oscar Piastri με McLaren, Valtteri Bottas με Alfa Romeo και Yuki Tsunoda με Scuderia AlphaTauri.

O Lando Norris ήταν 8ος, ενώ την πρώτη 10άδα συμπλήρωσαν οι Daniel Ricciardo και Lewis Hamilton. Εκτός αυτής ήταν οι οδηγοί της Scuderia Ferrari, οι οποίοι βρήκαν κίνηση στις τελευταίες τους προσομοιώσεις κατατακτήριων δοκιμών. Όσον αφορά την Aston Martin, ταχύτερος οδηγός της ήταν ο Lance Stroll στη 14η θέση.

Αποτελέσματα FP3, GP Μεξικού

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles