spot_img

GP Μονακό FP1: Κυρίαρχος ο Sainz σε μία επεισοδιακή διαδικασία

O Carlos Sainz ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP1 του GP Μονακό, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο το έκτο αγωνιστικό τριήμερο της σεζόν. 

Ταχύτερος μετά από 60 λεπτά δράσης στο FP1 ήταν ο Carlos Sainz της Scuderia Ferrari. O Ισπανός έδειξε από νωρίς άνετος στην SF-23 και με το 1:13,372, με τη μεσαία γόμα ελαστικών, ήταν στην κορυφή της κατάταξης. Στη 2η θέση βρέθηκε ο Fernando Alonso, ο οποίος σημείωσε χρόνο 0,3 δευτ. πιο αργό από του συμπατριώτη του.

Θετικό το ξεκίνημα για τη Mercedes-AMG στο τριήμερο με την ανανεωμένη W14. O Lewis Hamilton ήταν στην 3η θέση της κατάταξης, μπροστά από τους Sergio Perez και Charles Leclerc. Ο Max Verstappen ήταν μόλις 6ος στο FP1, με τον Ολλανδό να έχει έντονα παράπονα από το στήσιμο του μονοθεσίου του.

Πολύ καλό το ξεκίνημα στο Grand Prix για τη McLaren, καθώς ο Lando Norris σημείωσε την 7η ταχύτερη επίδοση στη διαδικασία. Ακολούθησαν οι Esteban Ocon, Lance Stroll και Alex Albon, για να ολοκληρώσουν την πρώτη 10άδα.

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream, με τις προβλέψεις μας για τον αγώνα του Μονακό.

Από τη διαδικασία δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Ο Nico Hulkenberg ακούμπησε τη μπαριέρα με το πίσω αριστερό τροχό του κατά την είσοδο στο σικέιν Νουβέλ. Ως αποτέλεσμα είχε κλατάρισμα και γέμισε με θραύσματα την πίστα. Για το λόγο αυτό, έκανε την εμφάνισή της, η κόκκινη σημαία για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η δεύτερη διακοπή, ήρθε στα τελευταία 4 λεπτά της διαδικασίας. Ο Alex Albon έκανε λάθος στη στροφή 1 και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπαριέρες. Ο ίδιος ήταν καλά στην υγεία του, όχι όμως και το μονοθέσιό του, το οποίο είχε τεράστιες ζημιές στο αριστερό του μέρος.

Η δράση συνεχίζεται στις 18:00 ώρα Ελλάδος με το FP2.

Αποτελέσματα FP1 GP Μονακό

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles