spot_img

GP Μονακό FP2: O Verstappen ταχύτερος στη μάχη με τον Leclerc

O Max Verstappen ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP2 του GP Μονακό, σε μια διαδικασία που είχε μπόλικη δράση και μία Ferrari στις μπαριέρες.

Ταχύτερος μετά το δεύτερο 60λεπτο της ημέρας ήταν ο Max Verstappen της Red Bull Racing. O Ολλανδός πρωταθλητής σημείωσε με τη μαλακή γόμα ελαστικών το 1:12,462, σε μια διαδικασία που ο ανταγωνισμός ήταν έντονος. Ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari ήταν στη 2η θέση, μόλις 65 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά από τον Verstappen. Ο teammate του, Carlos Sainz, ήταν 42 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του.

Ο Fernando Alonso ξέρει πως έχει την ευκαιρία να πάρει νίκη αυτό το τριήμερο και η AMR23 λειτουργεί καλά στο Μονακό. Ο Ισπανός ήταν 0,220 δευτ. πίσω από τον Verstappen. Στην 5η θέση βρέθηκε ο Lando Norris της McLaren, o οποίος εντυπωσίασε με την προσπάθειά του. Ο Lewis Hamilton ήταν στην 6η θέση με την ανανεωμένη Mercedes W14, με τη διαφορά από την κορυφή να είναι μισό δευτερόλεπτο.

Ο Sergio Perez ήταν ιδιαίτερα υποτονικός και έμεινε στην 7η θέση. Ο Valtteri Bottas έκανε έναν εντυπωσιακό χρόνο και πήρε την 8η θέση, ξεπερνώντας τους δύο οδηγούς της Alpine. Εκτός 10άδας ήταν οι Lance Stroll και George Russell.

Ακούστε την εκπομπή/podcast, Slipstream, με τις προβλέψεις μας για το Grand Prix Μονακό. 

Οι διαφορές ήταν πολύ μικρές στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, με τους πρώτους 15 οδηγούς να τους χωρίζει μόλις 1 δευτερόλεπτο.

Στο FP2 είδαμε και πάλι την εμφάνιση της κόκκινης σημαίας. Στο 42ο λεπτό, ο Carlos Sainz έκανε λάθος στο σικέιν στροφών 15-16 και κατέληξε στις προστατευτικές μπαριέρες. Ο Ισπανός επανέλαβε το λάθος που είχε κάνει ο Charles Leclerc στα τελευταία λεπτά του Q3 το 2021. Για ακόμη έναν αγώνα, μία SF-23 υπέστη σημαντική ζημιά.

Η δράση συνεχίζεται το Σάββατο στις 13:30 ώρα Ελλάδος με το FP3.

Αποτελέσματα FP2 GP Μονακό

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles