spot_img

GP Μπαχρέιν FP3: Πρωταγωνιστής και πάλι ο Alonso

O Fernando Alonso ήταν ο πρωταγωνιστής στο FP3 του GP Μπαχρέιν με την Aston Martin, δίνοντας μάχη με τον Max Verstappen της Red Bull Racing. 

Ταχύτερος στο FP3 του GP Μπαχρέιν, τον πρώτο αγώνα της Formula 1 στο 2023 ήταν ο Fernando Alonso της Aston Martin. O Ισπανός με τη μαλακή γόμα ελαστικών σημείωσε το 1:32,340 και ήταν στην κορυφή της κατάταξης για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο δοκιμών. Στη 2η θέση ήταν ο Max Verstappen της Red Bull Racing, o οποίος έκανε λάθος στην τελευταία στροφή του γρήγορου γύρου του κι έχασε πολύτιμο χρόνο. Η διαφορά του από τον Ισπανό ήταν μόλις πέντε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Στην 3η θέση ήταν ο Sergio Perez με τη δεύτερη RB19.

H Mercedes-AMG έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο FP3. Ο Lewis Hamilton, επίσης με λάθος στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, ήταν στην 4η θέση, μόλις δύο δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τον Alonso. Ο Βρετανός είχε το ταχύτερο πρώτο κομμάτι στη διαδικασία. Λίγα χιλιοστά πίσω του ήταν ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari στην 5η θέση.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #108 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν. 

Η μάχη για την πρώτη pole position της σεζόν αναμένεται συναρπαστική αργότερα μέσα στην ημέρα, με τέσσερις ομάδες να είναι στο παιχνίδι.

Εντός της πρώτης 10άδας ήταν επίσης η McLaren MCL60 του Oscar Piastri και η Alpine A523 του Pierre Gasly. Η απόστασή τους από την κορυφή ήταν 0,7 δευτερόλεπτα. Το υπόλοιπο grid φαίνεται πως είναι πολύ κοντά, με τις 10 ομάδες να τις χωρίζουν 1,3 δευτερόλεπτα.

Αποτελέσματα FP3 GP Μπαχρέιν

Image

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles