spot_img

GP Μπαχρέιν: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τις κατατακτήριες δοκιμές

Οι κατατακτήριες δοκιμές του δεύτερου αγώνα της χρονιάς μας κράτησαν σε αγωνία, με την Ferrari να κάνει το πρώτο 1-2 της χρονιάς.

Ο Sebastian Vettel με το 1:27.958 πανηγύρισε την 51η του pole στη μεγάλη του καριέρα και αύριο θα εκκινήσει από θέση ισχύος στον μεγάλο αγώνα. Αυτή ήταν η πρώτη pole position της χρονιάς για την Ferrari.

Μετά το πέρας και του Q3, ο Γερμανός ήταναπόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Ήταν πάρα πολύ έντονο. Ήμουν πολύ πιο χαρούμενος με τον δεύτερο γύρο στο Q3. Απλά έπρεπε να μείνω μακριά από το κερμπ στην έξοδο της τελευταίας στροφής. Το μονοθέσιο είναι πολύ γρήγορο, πράγμα που μας βοηθάει πάρα πολύ. Ανυπομονώ για τον αυριανό αγώνα.

Ο Kimi Raikkonen είχε το πάνω χέρι από την Παρασκευή στην Ferrari, όμως την πιο κρίσιμη στιγμή έμεινε πίσω του και δεν κατέκτησε την pole position.

O τελευταίος γύρος δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικός. Αύριο όμως είναι ο αγώνας, το κύριο μέρος του τριημέρου και θα δούμε τότε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε.

Ο Valtteri Bottas πήρε στον τελευταίο του γύρο την 3η θέση και έστειλε ακόμα πιο πίσω τον Lewis Hamilton, ο οποίος την ύστατη στιγμή δεν βελτίωσε και αύριο θα εκκινήσει από την 9η θέση.

Ένιωσα εντάξει στον τελευταίο γύρο. Τα κόκκινα μονοθέσια όμως ήταν πολύ πιο γρήγορα σήμερα, οπότε δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτό. Οπότε αύριο στον αγώνα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά από σήμερα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles