spot_img

GP Mugello FP1&2: Κυριαρχία Iannone – Στο νοσοκομείο ο Pirro

H πρώτη και επεισοδιακή ημέρα στο Mugello ολοκληρώθηκε, με τον Andrea Iannone να είναι εκείνος που βρέθηκε στη κορυφή των χρόνων.

Ο Ιταλός αναβάτης της Suzuki έδειξε να είναι σε μεγάλη φόρμα εντός έδρας και πάνω σε μια μοτοσυκλέτα που είναι γρήγορη, έκλεψε τη παράσταση την Παρασκευή στο Mugello. H απόδοσή του όμως επισκιάστηκε από τρομακτικό ατύχημα που που είχε ο Michelle Pirro με 29 λεπτά να απομένουν στο FP2 και προκάλεσε την κόκκινη σημαία. Όμως δεν ήταν η μοναδική κόκκινη σημαία.

Περίπου 20 λεπτά πριν το τέλος, ο κινητήρας του Andrea Dovizioso παρέδωσε το πνεύμα και γέμισε λάδια τη πίστα στη στροφή 1, σταματόντας και πάλι τη κανονική ροή του FP2.

Στα τελευταία λεπτά, είχαμε καθαρή πίστα και οι αναβάτες βγήκαν για τα τελευταία τους περάσματα. Ο Iannone ήταν και πάλι ταχύτερος ανακτώντας τη 1η θέση που είχε χάσει για λίγο. Ο χρόνος του ήταν στο 1:46.735 και ήταν 0.387s ταχύτερος του Maverick Vinales που ολοκλήρωσε στη 2η θέση. Ο Ισπανός ξεκίνησε το τριήμερο θετικά και είδε τον Marc Marquez να ολοκληρώνει 0.096s πίσω του στην 3η θέση.

Ο Johann Zarco έμεινε στην 4η θέση μπροστά από τον Jack Miller που ήταν η ταχύτερη Ducati της ημέρας, αλλά 0.668s πίσω από τη κορυφή. Στη συνέχεια έχουμε τον Cal Crutchlow στην 6η θέση και τον Valentino Rossi στην 7η, ενώ στην 8η ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Franco Morbidelli με την Marc VDS Honda του και ήταν ο ταχύτερος rookie. O Danilo Petrucci έμεινε στην 9η θέση, ενώ τη πρώτη 10άδα έκλεισε ο Jorge Lorenzo.

Και οι 10 πρώτοι αναβάτες ήταν μεταξύ του 1 δευτερολέπτου διαφοράς και όλοι μέχρι στιγμής έχουν χρόνο που τους δίνει απευθείας πρόκριση στο Q2. Όμως σίγουρα στο FP3 θα δούμε αρκετούς να πιέζουν και να κατεβάζουν τους χρόνους τους.

Εκτός 10άδας μέχρι στιγμής είναι ονόματα όπως ο Andrea Dovizioso, o Dani Pedrosa και ο Aleix Espargaro που με την Aprilia είναι πάντα εκεί για να διεκδικεί θέση στο Q2.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles